Gençlik gelecektir

Gençlik gelecektir

AGD Karatay İlçe Temsilcisi Rauf Büyüktermiyeci, ülkenin geleceğinin gençler olduğuna işaret ederek, gençlerle yakından ilgilenmek ve onları doğru yöne yönlendirmek gerektiğini bildirdi

Anadolu Gençlik Dergisi Karatay İlçe Temsilciliği ve Yönetimi basınla kahvaltıda bir araya geldi. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube binasında düzenlenen basın toplantısına Anadolu Gençlik Dergisi Karatay İlçe Temsilcisi Rauf Büyüktermiyeci ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Anadolu Gençlik Dergisi’nin, ilk ve orta öğretim çağındaki gençlere yönelik faaliyetler yaptığını dile getiren derginin Karatay Temsilcisi Rauf Büyüktermiyeci, “Bizim sloganımız, iyi bir geleceğin formülüdür. Yani bizim üzerimize aldığımız görev iyi bir geleceğin gençlerle beraber inşasını yapmaktır. Gençlerin hayat boyunca karşılaşacağı bütün safhaları daha kolay aşmaları için maddi ve manevi formüller öğretiyoruz. Yani bir gencin sadece dini ve ahlaki bilgilerini vermek yeterli değildir, bütün bilgileri eşit bir şekilde vermek gerekiyor. Bundan hareketle gençliğin gelecek olduğunu biliyoruz. Bugün ilgilendiğimiz küçük yaştaki gençler yarın hayata atılacak, evlenecek, nesiller üretecek. Her biri farklı işlerle meşgul olacak. Dolayısıyla iyi bir gelecek istiyorsak gençlerle ilgilenmemiz gerekir. İyi gelecek herkesin değer yargısına göre değişir. Bizim iyi bir gelecekten kastımız insanların huzurla yaşadığı toplumlar oluşturmaktır” dedi.
Bugün Avrupa’nın Amerika’nın maddi bir sıkıntısı olmamasına rağmen, manevi olarak çökmüş durumda olduğunu söyleyen Büyüktermiyeci, “Analarını babalarını saymayan, eroin, alkol gibi kötü alışkanlıkların tuzağında olan gençler çoğunlukta. Biz, hem maddi hem de manevi anlamda iyi bir gelecek için gençliğe yatırım yapmak zorundayız. Bizim bütün mücadelemiz de budur. Avrupa ve batıya baktığımızda Türkiye’nin de gidişinin pek iyi olduğunu söylemek mümkün değildir. Türkiye’de de çok sistemli bir şekilde geleceğin gençlik olduğunu herkes bildiği için gençlik üzerine oyunlar oynanıyor. Polisiye bir televizyon dizisinde insanlara polis örnek gösteriliyor. Ama bu örnek gösterilen polisin her sofrasında kesinlikle alkollü içki bulunuyor. Topluma örnek gösterilen bir şahsiyetin elindeki alkol, gençlere en büyük örnek olarak lanse ediliyor. gençliğimiz bu şekilde ifsat edilmeye çalışılıyor. Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadeleler veriliyor. Genç kızlarımızın okullarda düşük yaptığı, buna bağlı olarak cinayetler her geçen gün rastlanıyor. Kolu, bacağı koparılmış olarak çöp tenekelerine atılan cesetleri görür olduk” ifadelerini kullandı.
RASİM ATALAY
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.