Gençliğin manevi yaraları sarılmalı

Gençliğin manevi yaraları sarılmalı

AGD Meram Liseler Komisyonu 'Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Bünyamin Önal, “Tüm liseleri tek tek gezdik. Gördük ki gençlerimiz manevi olarak pek çok yaralar almıştır. Pek çoğu da bu yaralardan kurtulmak istiyor” dedi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Meram Liseler Komisyonu, Meram Bağları Restaurant'ta bir değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya AGD Meram Liseler Komisyonu Başkanı Bünyamin Önal, Meram'da bulunan Liselerin temsilcileri ve temsilci yardımcıları katıldı. Yemek ikramının ardından söz alan AGD Meram Liseler Komisyonu Başkanı Bünyamin Önal dönem başından bu yana yapmış oldukları çalışmaların genel bir değerlendirmesini yapmak amacıyla böyle bir program organize ettiklerini belirterek, “Eğitim döneminin başlamasıyla daha da hızlanan çalışmalarımızla gençliğimizin yanında oluyoruz. AGD Meram olarak her zaman sahadayız. Haftalık sohbetlerimiz tüm liselerimizde devam ediyor. Sosyal ve kültürel faaliyetlerle gençlerimizi bir araya getiriyoruz” dedi. Siyer-i Nebi yarışmalarından da bahseden Önal, şöyle konuştu: “Yarışmamıza ilgi oldukça fazla. Bu konu il ilgili okul müdürlerimizle görüşüyoruz onlar da böyle bir çalışmayı severek kabul ediyorlar. Bu yarışmaya katılımın artırılması için tüm liselerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

GENÇLER ARAYIŞ İÇİNDE

Dönem başında tüm liseleri tek tek ziyaret ettiklerini belirten Önal, konuşmasına şöyle devam etti:“Bu ziyaretlerde gördük ki gençlerimiz manevi olarak pek çok yaralar almıştır. Pek çoğu da bu yaralardan kurtulmak istiyor, bizi arıyor. Gençlerimiz bizi bekliyor. Bunun için daha çok çalışmalıyız. Bu çalışmalarımızda tek amacımız Allah'ın (C.C.) rızasıdır. Bir tek benim çalışmamla ne olur demeyip bütün gücümüzle iyinin, doğrunun, faydalının ve adil olanın hakim olması için çalışma sergilemeliyiz.”

Konuşmanın ardından okul temsilcilerinin raporları alınarak müzakereler yapıldı. En iyi performans gösteren 4 başkana plaket takdim edildi. Programda ayrıca Ermenek'te vefat eden maden işçileri için cüz dağıtıldı. Hatim duasının ise sömestr tatilinde yapılacağı öğrenildi.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum