Gençlerin gözü Aksaray’da

Gençlerin gözü Aksaray’da

BAL Liginin ilk haftasında Çatalhöyük Çumra Belediyespor ile berabere kalan Konya Gençlerbirliği sezonun ikinci haftasında deplasmanda oynayacağı 68 Aksarayspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

BAL Liginde mücadele eden  Konya Gençlerbirliği, hafta sonu deplasmanda oynayacağı 68 Yeni Aksarayspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 2 No.lu ve Cumhuriyet sahalarında antrenman yaparak bu maça hazırlandıklarını belirten antrenör Cengiz Savaş, “Sezonun ilk maçında Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile berabere kalarak, bir puana razı olduk. Bu maç, denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçti. İkinci yarıda direklerden dönen toplarımız vardı, Hakan’ın gol sanıp sevinmeye hazırlandığı bir pozisyonumuz vardı. Çağdaş’ın 20. dakikada sakatlanıp oyundan çıkması da bizim için iyi olmadı. Şu anda çok iyi olduğumuzu söyleyemem ama, diğer takımların durumu da ortada. En güçlü ve iddialı görünen takımlardan Evrenseki, Demre’ye yenildi. Anamur Belediyespor ise sahasında Akdeniz Belediyespor ile berabere kaldı. Şunu söylemek istiyorum, anlaşılan Bölgesel Lig’de her takım birbirinden puan alacak ve birbirini yenebilecek güçte. 68 Yeni Aksarayspor deplasmanına mutlak puan almak için gideceğiz. Bunu başaracak güce sahibiz” dedi.
Konya Gençlerbirliği’nde Hasan Hüseyin, İbrahim ve Çağdaş’ın sakatlıkları sürerken, bu oyuncuların tedavisine devam ediliyor. Hasan Hüseyin ile Çağdaş’ın 68 Yeni Aksarayspor maçında forma giymesinin zor olduğu, İbrahim’in ise görev verildiği  takdirde bu maçta oynayabileceği öğrenildi.
BAL Ligine hafta sonun oynanacak 2. hafta maçları ile devam edecek.  Program şu şekilde: Saat  15:00 Ç.Çumra Belediyespor-Sarayönü Belediyespor, 15:00 Toroslar Belediyespor-Anamur Belediyespor, 15:00 68 Yeni Aksaray Belediyespor-Konya Gençlerbirliği, 15:00 Niğde Belediyespor-Narspor, 15:00 Manavgat Evrensekispor-Karaman Gençlerbirliği, 15:00 Akdeniz Belediyespor-Demre Belediyespor.
       

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.