Gençlere gün doğdu

Gençlere gün doğdu

FIFAnın vermiş olduğu transfer yasağı cezası Konyasporda gençlerin yolunu açtı. Yeşil-beyazlı ekibin altyapısında forma giyen birçok yetenekli oyuncu, Bank Asyada ter dökmenin heyecanını yaşıyor

Konyaspor’da gözler, CAS kararına ve yeni sezon planlamasına çevrildi. FİFA’nın vermiş olduğu iki dönemlik transfer yasağına yapılan itirazın hafta sonuna kadar sonuçlanması beklenirken, diğer yandan da yeni sezon planlaması için düğmeye basıldığı açıklandı. Başkan Bahattin Karapınar’ın, CAS kararının olumsuz çıkması göz önünde bulundurularak kadronun gençlerle takviye edilerek takımın 30 Haziran’da Konya’da toplanacağı bildirildi.. Konyaspor’un yeni sezon kadrosunda; geçen yılki kadrodan 7 yerli, 5 yabancı futbolcuyla birlikte A2’den bazı futbolcular ile kuralık gittikleri kulüplerden gelen oyuncular yer alacak. Böylece, Konyaspor’da yeni dönem takım kadrosunun 25 kişi olacağı bildirildi.. Yeşil-beyazlı takımda, CAS kararına göne teknik direktörde belli olacak. Olumlu karara çıkması halinde Yılmaz Vural ile masaya oturulacak. Aksi halde diğer adaylarla görüşülecek. Ancak, teknik direktör adaylarının isimleri konusunda bir açıklama yapılmadı. Listede 10’a yakın aday bulunduğu, takımına yapısına uygun en iyisiyle anlaşma sağlanacağı öğrenildi. Öte yandan, Konyaspor’un genç oyuncusu Emre Akdağ'ın da forma giydiği U16 Milli Takım, ev sahibi Azerbaycan'ı 4-2 yenerek finale yükseldi. Genç milliler, Azerbaycan’da düzenlenen Caspion Cup turnuvasının final maçında, B grubunu lider bitiren İspanya ile bugün karşı karşıya gelecek.

TARAFTARLAR UMUTLANDI

Konyaspor’da FIFA’nın vermiş olduğu transfer yasağı ile ilgili sıkıntılar sürerken, yeşil-beyazlı ekibin mutlaka bir hedef peşinde koşacağını söyleyen başkan Bahattin Karapınar’ın, yeni sezonla ilgili çalışmalarla ilgili verdiği açıklamalar taraftarların yüreğine su serpti. Karapınar’ın, “ceza gelse de gelmese de biz çalışmalarımızı ceza yokmuş gibi sürdürüyoruz” sözlerinin iyi bir gelişme olduğunu söyleyen taraftarlar, Konyaspor’daki bu belirsizliğin de biran önce ortadan kalkmasının gerektiğini söylediler. Konyaspor’un altyapıdan gelecek oyuncularla bu sene ligde tutunabileceğini söyleyen taraftarlar, yönetimin geçmişe oranla daha dikkatli, daha tutarlı olmasının gerektiğinin de altını çizdiler. Konya’nın seçimlerde iktidar partisine önemli bir destek verdiğini de bildiren taraftarlar, siyasilerin de Konlaspor konusunda daha yapıcı adımlar atmasını arzu ettiklerini söylediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.