Gençlerbirliği’nde moraller bozuk

Gençlerbirliği’nde moraller bozuk

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligi 6. grupta mücadele eden ve Konya’nın tek merkez takımı olan Konya Gençlerbirliği bir türlü şanssızlığını kıramadı.

 Ligin dibine demir atan siyah-beyazlı ekip son olarak Karaman deplasmanından yenilgi ile döndü. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Konya Gençlerbirliği ligin alt sıralarından bir türlü kurtulamadı. Siyah-beyazlılar grupta son sırada yer alan Narspor ile birlikte galibiyeti olmayan ikinci takım. Ligde sıkıntılı günler geçiren Konya Gençlerbirliği aldığı beraberliklere az da olsa bu stresi üzerinden atmıştı. Ancak Karaman Gençlerbirliği karşısında alınan 2-1’lik yenilgi siyah-beyazlı camiada moralleri tekrar bozdu. Çatalhöyük Çumra Belediyespor’un da bu hafta galip gelmesi ile ligin dibine inen Gençlerbirliği devrenin son maçında ligin bir başka galibiyete hasret takım olan Narspor ile evinde karşılaşacak. Gençlerbirliği oynadığı 9 maçta 4 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. 12 takımın bulunduğu ligde Konya Gençlerbirliği 4 puanla 11. sırada yer alıyor.
Gençlerbirliği gibi ligde kötü günler geçiren Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise aldığı ilk galibiyetle morla bulurken ilerleyen haftalar için umutlandı. Ligin ilk devresinin son hafta maç programı ise şu şekilde: Konya Gençlerbirliği Spor-Narspor, 68 Yeni Aksaray Spor-Karaman Gençlerbirliği Gençlik Ve Spor, Niğde Belediyespor-Demre Belediyespor, Manavgat Evrenseki Spor-Anamur Belediyespor, Akdeniz Belediyespor-Sarayönü Belediyespor, Çatalhüyük Çumra Bld.Spor-Toroslar Belediyespor

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.