Gençler satranç ve masa tenisi turnuvasında bir araya geldi

Gençler satranç ve masa tenisi turnuvasında bir araya geldi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Üniversite Komisyonu meslek yüksekokul öğrencilerini masa tenisi ve satranç turnuvasında bir araya getirdi

Selçuk Üniversitesi Belde-i Muhayyere Gençlik Topluluğu ile Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Üniversite Komisyonu 11 adet ilçeden gençleri masa tenisi ve satranç turnuvasında buluşturdu. Arifan Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’nda organize edilen turnuvalar yoğun katılıma ev sahipliği yaptı. Taşkent, Hadim, Bozkır, Çumra, Karapınar, Güneysınır, Sarayönü, Kulu, Yunak, Akşehir ve Doğanhisar ilçelerinde bulunan meslek yüksekokullarından öğrencilerin katılım sağladığı turnuvalar çekişmeli mücadelelerle sona erdi. Gerek satranç turnuvasında gerekse masa tenisi turnuvasında kazanan kardeşlik oldu.

KAZANAN KARDEŞLİĞİMİZ OLDU

Düzenlenen turnuvalar hakkında değerlendirmelerde bulunan AGD Konya Şube Üniversite Komisyonu Sosyal Kültürel Sportif Faaliyetler Birim Başkanı Hacı Ahmet Belek şunları kaydetti: “Yaptığımız turnuva ile ilçelerde okuyan öğrenci kardeşlerimizi bir araya getirdik. Satranç turnuvası ve masa tenisi turnuvasında genç kardeşlerimizle bir araya geldik. 11 ilçeden öğrenci kardeşlerimizle bir araya geldik. Kazanan tabi ki sevgi ve kardeşlik oldu. Çok verimli bir etkinlik geçirdik. Etkinliğimiz için bize destek veren Belde-i Muhayyere Gençlik Topluluğu’na da teşekkür ediyoruz.”

EYYÜB KARAKUZU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.