Gençler mesaisi

Gençler mesaisi

Cumartesi günü deplasmanda Başkent temsilcisi Gençlerbirliği'ne konuk olacak Torku Konyaspor'da maçın hazırlıkları sürerken, Kartal'ın hedefi bu zor karşılaşmadan 3 puanla dönmek olacak

Torku Konyaspor’da Gençlerbirliği maçının hazırlıkları dün yapılan antrenmanla başladı.  Milli maçlar nedeniyle lige verilen bir haftalık ara nedeniyle haftayı Giresunuspor ile oynadığı özele maçla geçiren ve Pazar günü dinlenen Torku Konyasphor7da haftanın ilk antrenmanı dün Kayacık tesislerinde gerçekleştirildi. Çalışmaya Milli takımlarda bulunan Nejc Skubic, Dimitar Rangelov, Riad Bajic, Abdou Razack Traıre ve Amir Hadziahmetovic dışında tüm oyuncular katıldı. Ülkelerinin Milli takımlarında yer alan futbolcular ise Çarşamba günü Konya’ya gelerek takımla birlikte çalışmaya çıkacaklar. 

Ligde, ikinci yarının başarılı takımları arasında yer alan ve topladığı puanla tehlike hattından uzaklaşan Gençlerbirliği’ni yenerek 3’üncülükteki yerini sürdürmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da hazırlıklar Cuma günü tamamlanacak. Takım, aynı gün öğleden sonra Başkent’e gidecek. Konyaspor ile Gençlerbirliği arasındaki maç 2 Nisan Cumartesi günü oynanacak.

3 TAKIMDAN 6 PUAN

Torku Konyaspor, ligde geride kalan 26 hafta da tarihinde en başarılı dönemi geçirdi. Kartallar, üç takımı her iki yarıda da oynanana maçlarda yenme başarısını gösterdi.

47 puanla 3. sırada yer alan ve sezonu 3. sırada bitirerek Avrupa kupalarına katılmayı amaçlayan Torku Konyaspor; Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu ve Gaziantepspor’u ligin iki yarısında oynadığı maçlarda devirerek 18 puan topladı. Torku Konyaspor, Akhisar Belediyespor, Kayserispor, Osmanlıspor ve Sivasspor’u bir maçta yendi,i ikinci karşılaşmada da berabere kalarak bu karşılaşmaları 4’er puanla kapattı. Yeşil-beyazlılar, Galatasaray ve Başakşehir’den ise sadece 1’er puan alabildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.