Gençler, Camileri Temizliyor

Gençler, Camileri Temizliyor

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Geçlik Merkezi’nde çeşitli kurslara katılan öğrenciler, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle örnek bir kampanyaya imza atıyor. 40 gencin katıldığı organizasyon ile ilçe genelinde yoğunluk...

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Geçlik Merkezi’nde çeşitli kurslara katılan öğrenciler, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle örnek bir kampanyaya imza atıyor. 40 gencin katıldığı organizasyon ile ilçe genelinde yoğunluk yaşanan camilerin temizliği ve bakımı yapılıyor. Gençlerin yaptığı bu çalışma, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla ülke genelinde bir dizi etkinlik organize ediliyor. Elbistan’da da Geçlik Merkezi bünyesinde yer alan 40 genç, ilçe genelinde merkezi durumdaki camilerin temizliğini yapıyor. Cuma gününe kadar sürecek çalışmalar kapsamında Ulu Camii, Çarşı Atik Camii, Hocazade Camii, Pınarbaşı Camii’nin elden geçirileceği bildirildi.

Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, bu çalışmanın vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını belirterek, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası çerçevesinde böyle bir organizasyon yapalım istedik. Cemaatin yoğun olduğu camilerin süpürülmesi ve temizliği için gönüllü gençlerimiz görev aldı. Bu çerçevede toplamda 40 gencimiz bu faaliyetlere katıldı. Bu çalışmalar gerçekten vatandaşlarımız tarafından da olumlu karşılanıyor." dedi.

Cuma günü 10 ayrı camide yine aynı hafta dolayısıyla cami cemaatine gül suyu ve lokum ikram edileceğini aktaran Yılmaz, yine bu çalışmada gençlerin yer alacağını söyledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.