Genç yetenek Alican Üniversite’de

Genç yetenek Alican Üniversite’de

Torku Selçuk Üniversitespor teknik heyetin isteği doğrultusunda kadrosunu takviye etmeye devam ediyor.

Alican Güneyin transferi ile ilgili olarak konuşan Başkan yardımcısı Okay Tınkır, “Hocamızın ve teknik menajerimizin istekleri doğrultusunda mevcut kadromuzun takviye ettik. Bu tür transferlerimiz bundan sonra da devam edecektir” dedi.   
Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, ise  Alican’ın genç ve gelecek vadeden bir oyuncu olduğunu belirterek, “Ama kadro yapımız içinde oynadığımız maçlarda fazla süre alma imkanı bulamadı. Basketbolunu daha da geliştireceğine ve maçlarda daha fazla süre alacağına inandığımız için grubunda iddialı bir durumda olan Konya Selçuk Üniversitespor’a gitmesine izin verdik. Bunun Alican için de daha iyi olacağına inanıyoruz. Aramızda kaldığı sürede gerek oynadığı maçlarda, gerekse antrenmanlarda gösterdiği performansından ötürü kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
ALİ ÖZ’DEN ÜNİVERSİTEYE DESTEK
Torku Selçuk Üniversitespor Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden iş adamı Ali Öz, sarı-mavili kulübe maddi destek verdi. TB2L B grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Torku Selçuk Üniversitespor’a maddi destekte bulunan iş adamı Ali Öz’e kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeleri teşekkür etti. Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Torku Selçuk Üniversitespor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut takımın geçen yıl olduğu gibi bu yılda tamamen sponsorların iş adamlarının ve spor gönüllerinin maddi ve manevi destekleri ile zirve mücadelesi verdiğini söyleyerek, “Bu konuda Konya’ya ve Konya iş dünyasına sonsuz teşekkürler ediyoruz. Konya basketbolunu şu anda en üst seviyede temsil eden kulübün yöneticileri olarak bize her fırsatta yardımcı olan anlayış gösteren şehrimizin yöneticilerine insanlarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
İş adamı Ali Öz ise, bu şehrin bir insanı olarak her platformda olduğu gibi sporda da üzerlerine düşen görevi her zaman yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, “Selçuk Üniversitesi Konya’nın gururu olmuş nadide bir eğitim kurumudur. Basketbol takımını ise zevkle heyecanla takip ediyorum. Bu takımın yeri kesinlikle BEKO Basketbol ligidir. Her zaman gücüm ölçüsünde bu takıma destek olmaya devam edeceğim” dedi. 
ÖZDEMİR “ TAKIMDA MORALLER YÜKSEK”
Özdemir takımın kazanma yolunda yüksek moralli ve iddialı olduğunu söyledi
Torku Selçuk Üniversitesi Manisa deplasmanına iş adamı Hasan Özdemir Başkanlığında gitti. Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını teknik heyetin ve sporcuların morallerinin son derece yüksek olduğunu belirten kafile başkanı ve As Başkan Hasan Özdemir
“Takım olarak bu maçın ne kadar zorlu geçeceğinin bilincindeyiz. Zaten bizim bulunduğumuz grupta her takım her maçı kazanabilecek güce sahip, Alınan sürpriz sonuçlarda bunun en güzel örneği. Yeter ki biz kazanmak isteyelim. Yeter ki biz takım olalım. Biz yönetim olarak teknik heyetimize ve sporcularımıza güveniyoruz. İnşallah bu zorlu deplasman maçını da kazanarak takım olarak yükselme trendimizi sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.