Genç yazarlar Konya'da okuyucuları ile buluştu

Genç yazarlar Konya'da okuyucuları ile buluştu

Nihle Kitap Kırtasiye’de düzenlenen imza gününde genç yazarlar Emre Gül, Zeynep Sey ve Nagehan Gökçe Kabal okuyucuları ile bir araya geldi

Yoğun bir katılıma ev sahipliği yapan imza günü programı özellikle genç okuyucuların ilgisi ile gerçekleşti. Nihle Kitap Kırtasiye Çeçenistan Şubesi’nde düzenlenen programda gençlik öyküleri ve aşk romanları kaleme alan Emre Gül, fantastik kurgu romanları kaleme alan Nagehan Gökçe Kabal ve psikoloji romanları yazan Zeynep Sey okuyucuları ile bir araya geldi. Kitaplarını imzalatmak üzere Nihle Kitap Kırtasiye’de yazarlarla buluşan genç okuyucular, düzenlenen imza günü için memnuniyetlerini belirtti.

‘OKURLARIMIN ENERJİSİ YÜKSEK’

Düzenlenen imza gününde okuyucuları ile buluşan ve Güneşi Söndürmem Gerek, Yalancılar ve Yabancılar gibi kitapların yazarı Emre Gül, “İmza günümüz gerçekten yoğun bir katılımla gerçekleşiyor. Konya’ya daha önce de gelmiştim fakat bu kez daha çok heyecan buldum Her seferinde okuyucularım daha yoğun ilgi gösterdi. Okurlarımın enerjisi gerçekten çok güzel. İmza günümüz karlı bir güne denk geldiği için katılım biraz düştü ama yine de güzel bir program gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

8-2-1200x800.jpg

 

‘YOĞUN KATILIMI GÖRMEK BİZİ MUTLU ETTİ’

Yazdığı fantastik kurgu kitaplarında gerçek olaylardan da esinlendiğini kaydeden ve imza programında okuyucuları ile buluşan Nagehan Gökçe Kabal, “Daha çok fantastik kurgu üzerine eserler kaleme alıyorum. Romanlarımda gerçek olaylardan da esinleniyorum. Bu da okuyucularım tarafından daha çok ilgi görüyor.

8-4-1200x800.jpg

Konya’da da güzel bir etkinlikte okuyucularımla bir araya geldik. Özellikle genç arkadaşlarımdan gördüğüm ilgi son derece hoş” ifadelerini kullandı. Kimse Gerçek Değil, Kazanırsak Kaybederiz gibi psikoloji romanları ile okuyucusuyla buluşan Zeynep Sey ise şunları kaydetti: “Yoğun kar yağışından ötürü Konya’ya biraz zor ulaştık. Fakat bu yoğun katılımı görmek bizi son derece mutlu etti. Yazdığım psikoloji romanlarıyla buradayım. Psikoloji mezunuyum. Özellikle genç okuyucularıma psikolojik tahliller sunuyorum. Konya’da da gördüğümüz bu ilgiden memnun kaldık.”

EYYÜB KARAKUZU

8-1-1200x800.jpg

8-3-1200x800.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum