Genç: Skordan ve oyundan memnunuz

Genç: Skordan ve oyundan memnunuz

Erkan Genç, "İlk maçımızda galip geldiğimiz için mutluyuz. Skordan ve oyundan çok memnunuz. Gelen galibiyetin arkasında yoğun bir çalışma var" dedi

Anadolu Selçukspor Başkanı Erkan Genç, Anadolu Selçukspor'un 4-0 galip geldiği Kahramanmaraşspor karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.  Erkan Genç, yönetim olarak ilk maçlarında ilk galibiyetlerini aldıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

45 GÜNDÜR TAKIMIN BAŞINDAYIZ

Yönetim olarak 45 gündür takımın başında olduklarını belirten Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Erkan Genç, "45 gündür takımın başındayız. Sezon öncesi yoğun mesai harcadık. Teknik heyetimizin istediği mevkiilere istediği transferleri yaptık. İlk maçımızda ilk galibiyetimizi aldık. Tabi başkan olarak benim de ilk galibiyetim oldu. Çok mutluyum" dedi.

GALİBİYETİN ARKASINDA YOĞUN MESAİ VAR

Gelen galibiyetin arkasında yoğun bir çalışmanın emeği olduğunu ifade eden Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Erkan Genç, "Sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Sezonun ilk maçında Kahramanmaraşspor karşısında galibiyeti elde etti. Skordan ve oyundan çok memnunuz. Oyuncularımız iyi bir performans sergilediler. Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta liderliğe oturduk. Gelen galibiyetin arkasında yoğun bir çalışma var. Emeklerimizin boşa gitmediği için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

TARAFTARLA ŞAMPİYONLUĞA

Atatürk Stadyumu'na gelen taraftara ayrı bir parantez açan Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Erkan Genç, "Taraftarımız 90 dakika boyunca takıma destek oldular. Maçımızın günü ve saati biraz tersti. İlerleyen haftalarda bu sayınınn artacağını umuyorum. İyi bir galibiyet serisi yakaladık mı taraftarla birlikte şampiyonluğa koşabiliriz. Yine de maça gelip bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum" sözlerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.