Genç Saadet Konya’da devir teslim

Genç Saadet Konya’da devir teslim

Yaklaşık iki yıldır Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmekte olan Hasan Hüseyin Çalı, Muammer Hamza Kılınç’a devretti.

Yaklaşık iki yıldır Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmekte olan Hasan Hüseyin Çalı, görevini Muammer Hamza Kılınç’a devretti. Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı Temmuz Ayı İl divan toplantısında gerçekleştirilen devir teslim töreninde Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez tarafından Kılınç’a görevlendirme belgesi de verildi. Devir teslim töreninde konuşan Hasan Bitmez “Değerli Hasan Hüseyin Çalı kardeşimize Gençlik Kolları Konya İl Başkanlığı süresince yapmış olduğu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür eder, yeni başkanımız Hamza Kılınç kardeşimize de yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi

Görevini devreden İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Çalı “Konya teşkilatlarımızda bizlere emanet edilen zor görevleri elimizden geldiğince teslim ettik. Güzellikler rabbimizden, fenalıklar nefsimizdendir. Gençlik Kolları başkanlığımız döneminde bizlere desteklerini İl Başkanımız Hüseyin Saydam ve Konya İl Gençlik Kolları yönetimimiz olmak üzere tüm kardeşlerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Hamza Kılınç Başkanımıza da yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum” şeklinde konuştu.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ.

Görevi devralan Muammer Hamza Kılınç ise şunları söyledi '69 dan itibaren süregelen 54 yıllık Milli Görüş Hareketi içerisinde bayrak nöbetini devralmak bizim için büyük bir onur. Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız başta olmak üzere, davamızı bugünlere getiren fedakârlık abidesi büyüklerimizin manevi mirasına sahip çıkarak; "Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya" hedefi doğrultusunda kararlılıkla bayrağı bir adım daha ileri taşımanın gayretiyle çalışacağız.

Sorumluluğumuzun farkındayız. Şahsî hırslar uğruna kurban edilmekten yorulmuş, çıkarlara dayalı güncel politikalardan bıkmış, gelecek kaygısı çeken gençlerimize umut olmak için ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çaba sarf edeceğiz.

Ülkem için, şehrim için bende bir şeyler yapabilirim diyen bütün arkadaşlarımızı da birlikte yorulmaya davet ediyoruz.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum