Genç kartallar lideri 1-0 yendi

Genç kartallar lideri 1-0 yendi

TFF A2 Ligi 2. Grupta mücadele eden Konyaspor ilk devrenin sondan bir önceki maçında sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaştı.

Yeşil-beyazlı ekip rakibini Mustafa Sayan’ın golü ile 1-0 yendi. Merkez 2 Nolu Sahada oynanan karşılaşmada yeşil-beyazlı ekip her iki yarıda da rakibine oranla üstün bir oyun sergiledi. Müsabakanın ilk yarısında Serbay ve ali Kireş ile birçok gol pozisyonuna giren Konyaspor bu atakları golle sonuçlandıramadı. Maçın ikinci yarısına da istekli başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz karşılaşmanın 53. dakikasında Mustafa Sayan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 1-0 Konyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip aldığı bu galibiyetle puanını 28 yaptı ve 5. sıraya yükseldi. TFF A2 Ligi 2. grupta oynanan 16. hafta maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde: Konyaspor 1-0 Kayseri Erciyesspor, Adanaspor A.Ş. 1-2 Kayserispor, Çaykur Rizespor A.Ş. 1-1 Gençlerbirliği, Sivasspor 2-1 Gaziantep B.Ş. Bld.Spor, Kardemir D.Ç. Karabükspor 1-5 Gaziantepspor, Diyarbakırspor 1-2 Trabzonspor A.Ş. Giresunspor-Orduspor maçı ise bugün saat 13.30’da oynanacak.

SAHA: 2 NOLU
HAKEMLER: Burhan Gündoğdu, Ahmet Ercan, Efe Tanrıverdi
KONYASPOR: Gökhan, Sefa, Serdar, Mehmet, Selim, Mustafa Sayan, Serbay(Abdullah), Ali Kireş, Tolga(Aykut), A. Kerim(Muzaffer), Rifat
KAYSERİ ERCİYESSPOR: Ali, Hakan, Vehbi, Cuma, Ahmet, Şenol M. Serkan, İbrahim, Mehmet, Serdar(Anıl), Emre(Hakan)
GOL: Dk 53 Mustafa Sayan(Konyaspor) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.