Gelecek Partisi’nden ilçelere ziyaret

Gelecek Partisi’nden ilçelere ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı ve Gelecek Partisi kontenjanından CHP Konya Milletvekili adayları Hasan Ekici ve Mürsel Ayrancı, partililerle birlikte Hadim ve Taşkent’te esnaf ziyaretlerinde bulunarak bölge halkıyla bir araya geldi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı ve Gelecek Partisi kontenjanından CHP Konya Milletvekili adayları Hasan Ekici ve Mürsel Ayrancı, partililerle birlikte Hadim ve Taşkent’te esnaf ziyaretlerinde bulunarak bölge halkıyla bir araya geldi.

Eski Hadim Belediye Başkanı ve CHP Konya Milletvekili adayı Mürsel Ayrancı, “Görüyorum ki halkımız hizmetten mahrum bırakılmış. Millet İttifakımızın iktidarında İnşallah hiçbir vatandaşımız devletimizin hizmetlerinden mahrum bırakılmayacak” dedi.

SIKINTILARI BİLİYORUZ

Taşkent merkezdeki esnaf ziyaretlerinin ardından Avşar, Bolay ve Balcılar mahallelerine geçen Başçı ve Ekici mahalle girişlerinde vatandaşlar tarafından karşılandı.

Çocukluğunun Taşkent’te geçtiğini ve bölgenin sıkıntılarını çok iyi bildiğini söyleyen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başcı, “Bölgenin sıkıntılarını çok iyi biliyorum, Genel Başkanımız Sayın Davutoğlu döneminde bölgemiz çok büyük yatırımlar aldı fakat Başbakanlıktan ayrılması ile birlikte bölgemiz adeta cezalandırıldı. Balcılar ile Taşkent arasındaki ulaşım yolu bir türlü bitirilemedi. Taşkent – Alanya yolundaki Tünellere kilit vuruldu ve çalışmalar durduruldu” diye konuştu.

TAŞKENT BENİM İKİNCİ MEMLEKETİM OLDU

Hadim ve Taşkent’e 3 yıl içerisinde defalarca geldiğini ve bölgenin sıkıntılarını basın ve sosyal medya aracılığı ile birçok kez dile getirdiklerini söyleyen CHP Konya Milletvekili adayı Hasan Ekici ise, “Genel Başkanımızın memleketi bizim de ikinci memleketimiz oldu. 3 yıllık İl Başkanlığı dönemimizde defalarca bölgeye gelerek vatandaşlarımızla hasbihal ettik ve sıkıntılarını yazılı, görsel basın ve sosyal medya aracılığı ile dile getirdik ama maalesef iktidar mensupları bölgemizi ve vatandaşlarımızı hep görmezden geldi. Hadim ve Taşkent’li hemşehrilerimiz de sandıkta hükümete en güzel cevabı sandıkta verecektir” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.