Geleceğimiz çalındı

Geleceğimiz çalındı

Kadınhanı’nda vatandaşlara hitap eden Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Hasan Hüseyin Öz, “13 yıllık Ak Parti iktidarının 'Batı'cı politikaları neticesinde neslimiz ifsat edilerek geleceğimiz çalınmıştır. Saadet Partisi insanlarımızın aslına dönüş r

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Hasan Hüseyin Öz, Mustafa Derbentli ve İsmail Aydilek beraberindeki heyetle birlikte Kadınhanı’nda ziyaretlerde bulundu. Öncelikle pazar esnafını dolaşan adaylar burada pazarcılardan destek istedi. Birçok vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan adaylar daha sonra Kadınhanı'nın yerel esnafını ziyaret ederek burada sorunları dinledi destek istedi. Çalışmalara Kadınhanı sanayisinde devam eden adaylar sanayide de tüm dükkanları dolaşarak vatandaşlarla kucaklaştı. Birçok esnafın ve vatandaşın dertlerini paylaştıktan sonra seçim vaatlerini aktaran adaylara ilgi yoğundu. Ziyaretlerini Kadınhanı'nın mahallelerinde sürdüren adaylar burada kahvehaneleri ziyaret ederek halka hitap etti.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı İsmail Aydilek, burada yaptığı bir konuşmada Ak Parti'nin hem yerelde hem genelde yaptığı hizmetlerin yetersiz olduğunu, halkın bunun farkında olduğunu ve 1 Kasım'da hizmet arayanların Saadet Partisi'ne destek vereceğini belirtti. Milletin vekili olacak insanları seçmek gerektiğini, mazbatayı alıp halkın arasından kopacak insanlara destek verilmemesi gerektiğini söyleyen Aydilek, “Tüm halkımızın 'Yüreğinin Sesini Dinlemesi'ni istiyoruz” dedi.

“45 yıllık siyasi hayatımızda biz hiç bir zaman halkımızı yanıltmadık” diyen Aydilek, şöyle konuştu: “Tertemiz mazi tertemiz kadro ve tertemiz gelecek Saadet Partisi'ndedir. Siz değerli hemşehrilerimizin Saadet Partisi'ne gerekli desteği vereceğinizden hiç şüphem yoktur. Biz sizler için çalışıyoruz. Bugün Kadınhanı'ndayız. Dün başka bir ilçemizde yarın başka bir ilçemizde olacağız. Derdimiz sizlerin refahını sağlamak saadete kavuşturmaktır.”

HİZMET NASIL YAPILIR GÖSTERECEĞİZ

Vatandaşlara hitap eden Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Hasan Hüseyin Öz de “13 yıllık Ak Parti iktidarının 'Batı'cı politikaları neticesinde neslimiz ifsat edilerek geleceğimiz çalınmıştır “ dedi. Ülkemizin mevcut problemlerinin asıl sebebinin bu 'Batı' hayranlığı olduğunun altını çizen Öz, “Saadet Partisi insanlarımızın 'Aslı'na dönüş reçetesidir. Sizlerin desteği ile Saadet Partisi olarak meclise girdiğimiz takdirde, ülkemizin tüm sorunlarına, tüm sıkıntılarına deva olacağımızdan endişeniz olmasın” diyerek konuşmasını sürdürdü: “Saadet Partisi olarak Türkiye'nin her yerinde en organizeli ve en büyük çalışmayı gerçekleştirmekteyiz. Doğusundan Batısına, Kuzeyinden Güneyine karış karış tüm vatan topraklarını geziyoruz, insanlarımızın 'Yüreğinin Sesini Dinlemesi' için sesimizi duyuruyoruz. İnanıyoruz ki; vatandaşlarımız 'Yüreğinin Sesini Dinlediği' takdirde muhakkak Saadet'i duyacaktır, neticesinde yaşanılabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya kurulması için büyük bir adım atılacaktır. Saadet Partisi mecliste olmadığı sürece, mevcut parlamento bu ülkenin hiçbir sorununu çözemeyecektir. Hükümet kurulamayacak ve Türkiye yerinde saymaya devam edecektir. Sizler şimdi 'Saadet' diyerek bizlere yetkiyi verdiğiniz takdirde meclise ve Türkiye'ye hizmet nasıl yapılır göstermiş olacağız.”

Adaylar mahalle ziyaretlerine devam ederek programını sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.