Gel bakalım Adana

Gel bakalım Adana

Konyaspor, Play-Off yolunda önündeki en önemli engeli aşmak için mücadele edecek. Saat 14.30’da başlayacak maçı Fethi Serkan Koçak yönetecek. Karşılaşma TV’den naklen yayınlanacak

Bank Asya 1. Lig’de ilk iki şansını yitiren Konyaspor, bugün 31. haftanın açılış maçında Adanaspor’u konuk edecek. Atatürk stadındaki karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve D-Smart’tan naklen yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunca yapılan açıklamaya göre; maçı Çankırı Bölgesi Üst Klasman Hakemi Fethi Serkan Koçak yönetecek. Fethi Serkan Koçak’ın yardımcılıklarını Samsun’dan Hakan Atilla Gökbilgin ve Ankara’dan Serkan Olguncan yaparken, maçın dördüncü hakemi Karabük’ten Kerim Deveci.

Adanaspor hazırlıklarını dün yapılan ter antrenmanıyla tamamlayan Kartallar, maç saatini bekliyorlar. Konyaspor’da kaza geçiren Poljac, kadro dışı bırakılan Yusuf ve hafta içinde rahatsazlanan Serhat’ın dışında eksik yok. Hacettepe maçında kırmızı kart gören ve Boluspor maçında cazası nedeniyle forma giyemeyen Ufukhan ile rahatsızlığı geçen kaptan Tayfun18 kişilik kadroda yer alacaklar.

Ligde, play-off umutlarını sürdürebilmesi için kalan 4 maçı en az puan kaybıyla kapatması gereken Konyaspor’da Adanaspor maçının hazırlıkları da puan için yapıldı.. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Adanaspor’u yenmesi halinde rahat bir nefes alacak. Konyasporlu yöneticiler, Adanaspor’un ilk iki için mücadele yaptığını, dolayısıyla da bugün oynanacak maçın iki takım için de zor geçeceğini söylediler. Konyaspor, Adanaspor maçına muhtemelen kalede Haluk, Ufukhan, Ömer, Görkem, Volkan, Da Silva- Zafer Demir, Abdulvahit, Mehmet Ayaz- Eral ve Eser tertibi ile çıkacak. Kartal’da Ömer, Abdulvahit ve Erdal’ın 3’er sarı kartı bulunuyor.

ADANASPOR İLE 20.RANDEVU

Konyaspor, bugünkü rakibi Adanaspor ile Süper Lig'de 8, İkinci Lig'de 10 ve Türkiye Kupası'nda 1 olmak üzere 19 kez karşı karşıya geldi. Temsilcimizin 9 galibiyetine karşılık Adanaspor'un 7 galibiyeti bulunurken, 3 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. 1988-89 sezonunda Süper Lig'de oynanan ve 1-1 berabere bitip, 2-0 temsilcimizin galibiyetiyle sonuçlanan maçlarla başlayan rekabette 9 maçı Konyaspor, 7 maçı Adanaspor kazanırken, 3 mücadelede ise taraflar eşitliği bozamadı. İki takım bu sezon öncesi son olarak 2003-2004 sezonunda Turkcell Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelmiş, ligdeki maçlar 1-1 berabere ve yeşil-beyazlı ekibin 4-1 galibiyetiyle sonuçlanırken, Kartallar, rakibini 3-2'lik skorla yenerek Türkiye Kupası'ndan da elemişti. 2009-2010 sezonunun ilk yarısında 14.haftada Adana'da seyircisiz olarak oynanan karşılaşma ise 0-0 berabere sona ermişti.

KOÇAK 4. KEZ DÜDÜK ÇALACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Bank Asya 1.Lig'in 31.haftasında Konyaspor-Adanaspor arasında oynanacak maçta görevlendirilen Fethi Serkan Koçak, daha önce temsilcimizin 2'si Bank Asya 1.Lig, 1'i de Türkiye Kupası olmak üzere 3 maçında görev yaptı. Çankırı Bölgesi Üst Klasman hakemi Fethi Serkan Koçak, Konyaspor'un, 2008-2009 sezonunda deplasmanda Manisaspor'a 1-0 kaybettiği Türkiye Kupası maçının ardından, 2009-2010 sezonunda 12.haftada deplasmanda Konyaspor’un 1-0 kazandığı Hacettepe ve 21.haftada deplasmanda 3-1 kaybedilen Bucaspor karşılaşmalarında düdük çaldı. Bank Asya 1.Lig'in 31.haftasında Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda bugün saat 14:30'da başlayacak Konyaspor-Adanaspor mücadelesinde Fethi Serkan Koçak'ın yardımcılıklarını Samsun'dan Hakan Atilla Gökbilgin ve Ankara'dan Serkan Olguncan yaparken, maçın dördüncü hakemi Karabük'ten Kerim Deveci.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.