Gebze’de Asfalt Çalışmaları Hız Kesmiyor

Gebze’de Asfalt Çalışmaları Hız Kesmiyor

Gebze Belediyesi asfalt bakım-onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentin farklı noktalarında asfalt-yama ve bakım-onarım çalışmalarını...

Gebze Belediyesi asfalt bakım-onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentin farklı noktalarında asfalt-yama ve bakım-onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla çalışmalara hız veren fen işleri müdürlüğü ekipleri ilk olarak; kentin ana arterlerinde ve caddelerinde, kış sonrası asfalt yama ve bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Belirlenen program dahilinde kentin ana arterlerinde işbaşı yapan ekipler; kış aylarında hasar gören ana arterlerde hummalı bir şekilde çalışmalara devam ediyor. Ana arterlerinde devam eden bakım-onarım ve asfalt yama çalışmalarının ardından mahallelerde ve sokak aralarında asfalt bakım çalışmalarına da başlandığını dile getiren fen işleri müdürlüğü yetkilileri, “Çalışmalarımız; asfaltsız mahalle ve sokak kalmayana kadar, hız kesmeden devam edecek” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.