Gazımızı alıp gittiler

Gazımızı alıp gittiler

Yönetim, spor basının önde gelen isimlerini Konya'da ağırladı. Ulusal Basının ağır abileri Torku Konyaspor'un davetlesi olarak Konya'ya geldiler, yöneticilerin gazını aldılar ve İstanbul'a döndüler

Lig Tv Genel Yayın Yönetmeni ve Maraton Programı yapımcısı Şansal Büyüka, NTV Spor Genel Yayın Yönetmeni Fuat Akdağ, Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan, Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten ve Radyospor program yapımcısı ve Akşam Gazetesi spor yazarı Orkun Yazgan, yönetimin davetlisi olarak Konya'ya geldi. Spor basınının önemli isimlerinin ilk durağı Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde yer alan Kulüp idari binası oldu. Burada Kulüp Başkanı Ahmet Şan, İkinci Başkan Fatih Yılmaz, Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Genel Menajer Önder Sami Güven ile Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından karşılanan İstanbul ekibi kulüp hakkında Başkan Ahmet Şan tarafından bilgi verildi. Daha sonra hep birlikte stadyum içerisinde bulunan Arena Restaurant'a geçildi ve burada Konya mutfağından yemeklerin yer aldığı tatlar ikram edildi.

İstanbul'dan gelen gruba daha sonra Başkan Ahmet Şan, İkinci Başkan Fatih Yılmaz ve Genel Menajer Önder Sami Güven tarafından Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu gezdirilerek bilgilendirme yapıldı.

BÜYÜKA: KONYA YENİ BİR SOLUK GETİRDİ

Konyaspor'umuzun yakaladığı başarının teknik heyet ve oyuncuların saha içerisinde aldığı sonuçlarla beraber sahip olunan stadyum ve taraftar desteğiyle alakalı olduğunu ifade eden Lig Tv Genel Yayın Yönetmeni ve Maraton Programı yapımcısı Şansal Büyüka "Şundan çok mutluyum Tükiye’ye ve Türk futboluna yeni bir soluk ve heyecan getirdi Konyaspor ve bu stadyum. Üstelik bu sene çok istikrarlı ve başarılı bir gidişi var. Çok coşkulu bir seyircisi var. Seyircinin yoğunluğu ve coşkusu bir yana küfürden uzak, fair-play'e yakın, sportmenlik ruhunu öne çıkaran bir seyrici var. Bize de yayıncı kuruluş olarak çok güzel görüntü veriyorlar. Konyaspor’u. Çok değerli oyuncuları var. Ama özellikle şunu da söylemek zorundayım Türkiye’nin en iyi stoperinin Konyaspor’da olduğunu düşünüyorum bu da Vukovic" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum