Gaziantep'te Trafik Kazası: 3 Yaralı

Gaziantep'te Trafik Kazası: 3 Yaralı

Gaziantep'te 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında biri Suriye uyruklu 3 kişi yaralandı. Yaralılar tedavi altına alındı.     Taşlıca Mahallesi istikametinden Sanayi Sitesi istikametine giden Neşet Özdemir (54) hakimiyetindeki...

Gaziantep'te 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında biri Suriye uyruklu 3 kişi yaralandı. Yaralılar tedavi altına alındı.

    Taşlıca Mahallesi istikametinden Sanayi Sitesi istikametine giden Neşet Özdemir (54) hakimiyetindeki 27 HS 115 plakalı otomobil ile Salih Türel (36) kontrolündeki 27 DB 863 plakalı araç kafa kaya çarpıştı. Meydana gelen kazada araç şoförleri ve Türel'in aracında bulunan bir Suriyeli çocuk yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen araçlarla şehir merkezindeki hastanelere sevk edildi.

    Öte yandan kaza alanına gelen vatandaşlar yoldan şikayetçi oldu. Kazanın meydana geldiği yolda her gün başka kazaların da oluştuğunu dile getiren Mehmet Sılacıoğlu isimli bir vatandaş, "Günde yaklaşık 2 ya da 3 kaza meydana geliyor. Bu yol yapılmazsa belki biz de burada öleceğiz. Yolun genişlemesi lazım. Dün yine bir araç buraya uçtu." dedi.

    Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.