Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz

Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Tayfun Türkmen, ilk galibiyetlerini aldıklarını ve bundan sonraki maçlarda bir galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

Teknik direktör Tayfun Türkmen yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta sezonun ilk galibiyetini aldık. Galibiyeti güzel bir oyunla aldık diye düşünüyorum. Çocukları o anlamda bir kez daha takdir ettim. Hem oynayan, hem oynamayan, sonradan giren herkes üzerine düşeni layıkıyla yaptı.  Bu Galibiyetin sevincini yaşadık ama şimdi tamamen önümüzdeki hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız karşılaşmaya odaklandık.  Pazar günü deplasmanda Kirklarelispor ile karşılaşacağız. Çalışmalarımız gayet verimli geçiyor. Eksiğimiz yok ve oyuncularımızın morali üst seviyede. Hem geçmiş oynadığımız maçları hem de rakibimiz ile ilgili analizlerimizi yapacağız. Bunları oyuncu arkadaşlarımız ile paylaşacağız. İnşallah deplasmandan 3 puanla dönerek galibiyet serimizi devam ettireceğiz” dedi.

GENÇ OYUNCULARIMIZI KONYASPOR’A HAZIRLAMAK İSTİYORUZ

Kadroda bulunan oyuncuların büyük çoğunluğunun genç isimlerden oluştuğuna dikkat çeken Türkmen, “Altyapıdan gelen oyuncularımızdan Ekrem geçtiğimiz hafta içinde ilk defa bir profesyonel lig maçında forma giydi. Kupa maçında gösterdiği performansın ardından lig maçında da 90 dakika oynadı. Çok güzel bir performans sergiledi. Tabii ki hem Ekrem adına hem de bizler adına sevindirici. Bunun devam edebilmesi önemli.  Kadromuzdaki genç oyuncularımızın maç performanslarını artırarak hem takım olarak kazanmak hem de genç oyuncuları hazırlamak istiyoruz. Ekrem’in durumunda olan birçok oyuncumuz var. Onlarında gelişimlerine katkıda bulunup Konyaspor için de güzel bir kaynak oluşturacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.