Galibiyet harika olur

Galibiyet harika olur

Atiker Konyaspor sezonun 4. Hafta maçında bugün deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.

Atiker Konyaspor  Süper Ligin 4. Hafta maçında bugün deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Yeni Malatya Stadyumunda oynanacak mücadele saat 21.45’de başlayacak.  Maçı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Alpaslan Dedeş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serkat Tokat.

 

SÜPER LİGDE 3. RANDEVU

Atiker Konyaspor ile Yeni Malatyaspor  bugün 3.randevularına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’e  geçen sezon çıkan rakibiyle 2 karşılaşma oynadı.  Atiker Konyaspor geride kalan sezonun İlk yarısında deplasmanda oynadığı maçtan 1-1’lik skorla ayrılmıştı. Konyaspor’un o maçtaki golünü Patrick Eze kaydetmişti. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ikinci yarısında küme düşme potasındayken oynadığı önemli maçta ise rakibine 1-0 yenilmişti.  Atiker Konyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek ise bu maçtan sonra istifa etmişti. 

HEDEF İLK GALİBİYET

Yeşil-beyazlı ekip rakibiyle oynadığı iki maçta da galibiyet alamayan Atiker Konyaspor bu maçta kazanmanın hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlı ekip rakibiyle oynadığı 2 maçta bir beraberlik bir de yenilgi aldı.  Bu sezon deplasmanda 2. Maçına çıkan Atiker Konyaspor hem deplasman galibiyeti hem de Yeni Malatyaspor karşısında siftah yapmak istiyor. Süper Lig’de 3.haftayı 5 puanla 7.sırada tamamlayan Atiker Konyaspor, lige iyi başlayan  ve 7 puan toplayan rakibi karşısında galip gelerek milli maç arasında moralli girmeyi hedefliyor.

RAKİP 3 MAÇTA TEK GOL YEDİ

 Sezona iyi başlayan Evkur Yeni Malatyaspor oynadığı 3 maçta sadece tek gol yedi.  Malatya ekibi sezonun ilk maçında Göztepe deplasmanında yediği tek golün ardından kalesinde gol görmedi.  Atiker Konyaspor ise kalesinde 3 maçta 6 gol gördü.

MİLOSEVİC SÜRPRİZİ OLABİLİR

Rıza Çalımbay Yeni Malatyaspor karşısında kadroda sürprizler yapabilir. Hafta içi antrenmanda sakatlanan Hurtado kadroda yer almazken Ömer Ali’nin ise forma giyebileceği belirtildi. Çalımbay’ın ön liberoda ise Milosevic’e görev vermesi bekleniyor.  Konyaspor’un Malatya karşısındaki muhtemel 11’i şu şekilde:  Serkan, Skubic, Ferhat, Selim Ay, Uğur Demirok, Jonsson, Milosevic, Fofana, Yatabare, Ömer Ali, Jahovic

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.