Galatasaray'da Fenerbahçe Mesaisi Ağır Bir Şekilde Devam Ediyor

Galatasaray'da Fenerbahçe Mesaisi Ağır Bir Şekilde Devam Ediyor

Milli takımların EURO2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçları oynayacağından önemli oyuncularını milli takımlarına gönderen kulüpler antrenmanlarını eksik oyuncularıyla sürdürürken Galatasaray da Fenerbahçe maçına eksik kadro...

Milli takımların EURO2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçları oynayacağından önemli oyuncularını milli takımlarına gönderen kulüpler antrenmanlarını eksik oyuncularıyla sürdürürken Galatasaray da Fenerbahçe maçına eksik kadro ile hazırlanıyor.

Teknik direktör Cesare Prandelli, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasında konuk edeceği Fenerbahçe maçına eksik kadro ile hazırlansa da yaptırdığı sıkı antrenmanlarla adeta futbolcularının pestilini çıkarıyor. Sarı kırmızılı ekibin dün çift antrenmanla sürdürdüğü Fenerbahçe hazırlıklarına bugün de yapılan antrenmanla devam edildi.

Galatasaray'da milli takımlarına gitmeyen oyuncuların yaptığı günün antrenmanında İki grup halinde çalışma yapıldı. Antrenmanda bir grup içerde kuvvet, diğer grup ise dışarda dayanıklılık çalışması yaptı. Çalışma daha sonra her iki grubun da katıldığı taktik antrenman ve ardından yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Galatasaray, çalışmalarına yarın sabah yapacağı antrenman ile devam edecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.