Galatasaray'da Fenerbahçe Maçının Hazırlıkları Taktik Antrenman İle Sürdü

Galatasaray'da Fenerbahçe Maçının Hazırlıkları Taktik Antrenman İle Sürdü

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. hafta maçında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı kırmızlı ekipte milli takımlarından dönen oyuncular da çalışmada yeraldı.Galatasaray...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. hafta maçında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı kırmızlı ekipte milli takımlarından dönen oyuncular da çalışmada yeraldı.

Galatasaray Futbol Takımı, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde yapılan antrenmana milli takımlarından dönen oyuncular da katıldı. Antrenmanda sarı kırmızılı oyuncular 5’e 2 ile başladı ve idman fizik çalışma ile devam ederken taktik çalışması ile sonlandı.

Sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan ve tedavisine hemen başlanan Burak Yılmaz’ın ise tedavisinin sürdüğü açıklandı.

Galatasaray'da Fenerbahçe maçının hazırlıkları yarın yapılacak antrenman ile tamamlanacak. Sarı kırmızılı futbolcular yarın saat 17.30’da kampa girecek ve 18.00’de de bir çalışma gerçekleştirecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.