Galatasaray'a Bu Defa Da Başakşehir 4 Attı

Galatasaray'a Bu Defa Da Başakşehir 4 Attı

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 7. haftasında İstanbul Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a 4-0 yenilen Galatasaray'a aynı tarifeyi uyguladı ve 3 puanı 4-0'la aldı. Süper Lig'in yenilgisiz iki takımından biri olan İstanbul Başakşehir,...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 7. haftasında İstanbul Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a 4-0 yenilen Galatasaray'a aynı tarifeyi uyguladı ve 3 puanı 4-0'la aldı. Süper Lig'in yenilgisiz iki takımından biri olan İstanbul Başakşehir, bu skorla puanını 11 yaptı, Galatasaray ise 13 puanda kaldı.

İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve hakem Tolga Özkalfa'nın düdük çaldığı maçta, İstanbul Başakşehir'e 3 puan ve farklı galibiyeti getiren golleri 16 ve 69. dakikalarda Marcio Mossoro, 20. dakikada Semih Şentürk ve 76. dakikada da Doka Madureira kaydetti.

Bu sonuçla İstanbul Başakşehir, puanını 11'e yükselterek 7. sıraya çıkarken, Galatasaray ise 13 puan ve averajla 5. sıraya düştü. Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında 31 Ekim Cuma günü Kasımpaşa'yı konuk edecek. İstanbul Başakşehir ise 1 Kasım Cumartesi günü Ankara'da Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.