Galatasaray Maçına Hazırlarlanan Fenerbahçe'de Emre Ve Volkan Takımla Çalıştı

Galatasaray Maçına Hazırlarlanan Fenerbahçe'de Emre Ve Volkan Takımla Çalıştı

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. hafta maçında Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel sevinci yaşanıyor. Sakatlıkları nedeniyle takımlarına sıkıntı yaşatan Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, bugün yapılan...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. hafta maçında Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel sevinci yaşanıyor. Sakatlıkları nedeniyle takımlarına sıkıntı yaşatan Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştılar.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah saatlerinde Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Takım kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve basına kapalı yapılan antrenmanın 1 saat 30 dakika sürdüğü açıklandı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapıldığı belirtildi. Antrenmanın, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandığı ifade edildi. A Milli Futbol Takımı'nın Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynadığı EURO2016 elemelerinde görev yapan Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Mehmet Topal ise aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Mehmet Topuz antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken, ikinci bölümde çalışmalarını takımdan ayrı tamamladı. Egemen Korkmaz ve Moussa Sow, özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. U20 Milli Takım kadrosunda sol ayak bileğine darbe alan Hakan Cinemre, antrenmana çıkmadı; tedavi oldu. Milli takımlarından dönmeyen Bruno Alves ve Emmanuel Emenike ise antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe'de, Galatasaray maçının hazırlıkları yarın saat 18.00'de yapılacak antrenmanla sürdürecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.