Galatasaray, Kayseri Erciyesspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Galatasaray, Kayseri Erciyesspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun beşinci haftasında yarın akşam Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu maç öncesi hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamladı.Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Cesare...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun beşinci haftasında yarın akşam Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu maç öncesi hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma ile başladı, antrenman küçük sahada çift kale maç ile sona erdi.

Saat 18.00’de Atatürk Havaalanı'ndan kalkacak özel uçakla Kayseri’ye hareket edecek olan sarı kırmızılı ekibin kamp kadrosu şu isimlerden oluştu:

Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Alex Telles, Burak Yılmaz, Goran Pandev, Furkan Özçal, Aurelien Chedjou, Yasin Öztekin, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Eray İşcan, Tarık Çamdal, Veysel Sarı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.