Galatasaray-fenerbahçe Maçı Notları

Galatasaray-fenerbahçe Maçı Notları

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe, Türk Telekom Arena Stadı'ndaki derbi maçta kozlarını paylaşıyor. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile karşılaşacak Galatasaray, bu maç öncesinde...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe, Türk Telekom Arena Stadı'ndaki derbi maçta kozlarını paylaşıyor.

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile karşılaşacak Galatasaray, bu maç öncesinde derbi maçtan galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor.

BURAK YILMAZ ONBİRDE

Sarı kırmızılı takımda sakatlığı geçen Burak Yılmaz, maça ilk onbirde başladı. Hafta içinde oynayıp oynamayacağı tartışılan golcü oyuncu, iyileşince Teknik Direktör Cesare Prandelli tarafından ilk onbirde görevlendirildi. Sarı kırmızılı ekipte yabancı oyunculardan Pandev yedeklerde kendisine yer bulurken Bruma ile Alex Telles, derbi maçın kadrosuna dahil edilmedi.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Zirve yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe de Galatasaray'ı mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Zorlu derbi maçı öncesinde Fenerbahçe'de sakatlığı geçen Emre Belözoğlu da Teknik Direktör İsmail Kartal tarafından maçın onbirinde görevlendirildi.

Öte yandan ülkesinin milli takımında forma giydikten sonra uzun bir yolculuk sonrasında dün öğle saatlerinde İstanbul'a gelen ve takımla birlikte tek antrenmana çıkan Emenike ilk onbirde sahaya çıktı. Fenerbahçe'de hafif sakatlığı bulunan Moussa Sow ile annesini kaybeden ve moral bozukluğu içinde bulunan Webo ise yedekler arasında yer aldı. Yine teknik direktör İsmail Kartal, Diego Ribas'ı da maçın onbir kişilik kadrosuna dahil etmeyerek yedek kulübesinde tuttu. Öte yandan Fenerbahçe'de kart cezalısı Bekir'in yerine Kadlec ilk onbirde sahaya çıktı.

Diğer taraftan Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Fenerbahçe forması altında yüzüncü maçına çıkarak dalya dedi.

TAKIM KADROLARI

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Galatasaray: Muslera, Veysel Sarı, Chedjou, Semih, Tarık Çamdal, Melo, Selçuk İnan, Dzemaili, Sneijder, Olcan Adın, Burak Yılmaz

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Kadlec, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Meireles, Alper Potuk, Emenike

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.