Galatasaray, Fenerbahçe Derbisinden 2-1 Galip Ayrıldı

Galatasaray, Fenerbahçe Derbisinden 2-1 Galip Ayrıldı

Galatasaray U21 Takımı ile Fenerbahçe U21 Takımı arasında oynanan karşılaşmadan ev sahibi sarı kırmızılı takım 2-1 galibiyetle ayrıldı.Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray U21 - Fenerbahçe U21 takımları karşı karşıya geldi....

Galatasaray U21 Takımı ile Fenerbahçe U21 Takımı arasında oynanan karşılaşmadan ev sahibi sarı kırmızılı takım 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray U21 - Fenerbahçe U21 takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlandı. İkinci yarıda ise 52. dakikada Sinan Gümüş Galatasaray'ı öne geçiren golü attı. Sarı kırmızılı takımın 2. golü ise 60. dakikada İsmail Sarı'dan geldi. Fenerbahçe'nin tek golünü ise 63. dakikada Ramazan Civelek penaltıdan kaydetti.

Öte yandan maçın 40. dakikasında sarı kırmızılı futbolcu Aydın Yılmaz talihsiz bir şekilde sakatlandı. Galatasaraylı futbolcular Sneijder, Emre Çolak ve Eboue de Aydın Yılmaz'ın yanına gelerek teselli etti. Ayrıca evinde karşılaşmayı izlerken sakatlığı gören Aydın Yılmaz'ın eşi de Florya'ya geldi. Daha sonra ise Aydın Yılmaz, eşi ve çocuğuna sarıldı. Aydın Yılmaz'ın eşinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli de karşılaşmanın 90 dakikasını takip etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.