Galatasaray Atletico Madrid maçına hazır

Galatasaray Atletico Madrid maçına hazır

Galatasaray, 2. tur rövanş maçında yarın İstanbul'da, İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla karşılaşacak. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek

(A.A) - Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında yarın İstanbul'da, İspanyol temsilcisi Atletico Madrid ile karşılaşacak.
Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek. Rocchi'nin yardımcılıklarını Renato Faverani ve Andrea Stafani yapacak. Maçın ilave yardımcı hakemleri Luca Banti ve Massimiliano Saccani, dördüncü hakemi ise Christian Brighi olacak. Deplasmanda yapılan ilk maçta 1-1 berabere kalan Galatasaray'a turu geçmek için yarınki rövanşta her türlü galibiyetin yanı sıra 0-0 beraberlik de yetecek. 1-1'lik eşitlik halinde müsabaka uzayacak, sonuç değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. Atletico Madrid'in tur atlaması için İstanbul'da her türlü galibiyetin yanı sıra, 1-1 dışındaki gollü beraberlikler gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.