FuzulEv hızla büyüyor

FuzulEv hızla büyüyor

Türkiye’de 25 yıldır faizsiz, uygun taksitli ödeme sistemiyle herkesi ev sahibi yapma hedefiyle yola çıkan FuzulEv Anadolu’daki büyümesini sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Selçuklu şubesi açıldı

Konya’daki 2. şubesini Selçuklu’da İl Emniyet Müdürlüğü ve Kule Site arasındaki yolda  açan Fuzul Grup’un markası FuzulEv, kira ödeme mantığıyla ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Fuzul Grup’un markası FuzulEv, 1992 yılından bu yana, uygun taksitli ödeme sistemiyle tüm Türkiye’yi ev sahibi yapıyor. FuzulEv Mevlana şehri Konya’daki ikinci şubesini Selçuklu’da açarak Anadolu’daki büyümesine devam ediyor. İnsanlara hizmet odaklı çalışan Fuzulev aynı zamanda vatandaşları otomobil sahibi de yapıyor. 

FUZULEV KONYAYI EV SAHİBİ YAPIYOR

Kira öder gibi uygun taksitli ödeme sistemini Türkiye’de yaygınlaştıran marka olma özelliğini koruyan FuzulEv, bu zamana kadar farklı illerde açtığı şubeleriyle binlerce ailenin yuva hayalini gerçeğe dönüştürdü. FuzulEV, Türkiye’nin yüzölçümü en büyük ili ve en kalabalık ilk 10 şehrinden biri olan Konya’daki 2. şubesini açarak tüm Konyalılara hizmet sunmayı hedefliyor. Faizsiz ödeme sisteminin uygulandığı FuzulEv, çekilişli kira destekli sistem, vade ortası sistem, peşinatlı erken teslim sistemi, ara ödemeli sistem olmak üzere herkesin bütçesine uygun, toplam dört adet farklı ödeme alternatifi sunuyor. FuzulEv ayrıca alıcılarını belli bir projeye hapsetmeyerek, Türkiye’nin her yerinde ev sahibi olabilmelerine imkan sağlıyor. Böylece, isteyenler kısa sürede uygun taksitlerle hayal ettikleri evlere kavuşuyor.

İLK GÜN 1 EV VE 1 ARABA TESLİM EDİLDİ

Konya Fuzul Ev Selçuklu Şube Müdürü Muhammet Ali Karaman Fuzul Grup bünyesindeki faaliyetlerden bahsetti. Karaman, "Fuzul Ev, emeklisinden memuruna herkesin bütçesine uygun ödeme fırsatlarıyla ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak istiyor” dedi.  Faizsiz, vadesiz ve peşinatsız mülk sahibi olmanın günümüz şartlarıyla imkânsız hale geldiğini söyleyen Karaman, “Fuzul Ev olarak bu imkânsızlığı ortadan kaldırıyoruz. Vatandaşımıza zorlanmadan taksit öder gibi makul fiyatlarla mülk edinme şansını sunuyoruz. Fuzul Grup, 1992 yılından bu yana çeşitli sektörlerde çalışmalarına başlamıştır. Tıpkı bugün olduğu gibi o döneminde zorlu şartlarına rağmen birçok kişiye hayal ettiği eve ve otomobile sahip olma imkânı sağlamıştır” ifadelerini kullandı. Fuzul Ev'in Konya Selçuklu Şubesi'nin ise geçtiğimiz gün faaliyete girdiğini belirten Şube Müdürü Muhammet Ali Karaman, Anadolu'nun ihtiyaçlarının bir kısmını Konya şubesi üzerinden karşıladıklarını dile getirdi. Karaman,”Uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ile Fuzul Grup´un gayrimenkul atılımı akıllarda bir soru işareti oluşturmaz. Güvenilirliğimiz, tecrübemizle sabit” şeklinde konuştu. Karaman, Konya Selçuklu şubesinin açıldığı ilk gün 1 ev ve 1 araba teslim ettiğini, talebin çok yüksek olduğunu vatandaşların Fuzulev ile tanışması gerektiğine vurgu yaptı. Hasan Yurt isimli vatandaş, Fuzulev Konya Selçuklu şubesinden ilk evi teslim almanın sevincini yaşadı. Ayrıca ilk arabada ilk gün teslim edildi. 

SALİH ACIBADEM merhabahaber.com

2-5-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.