Futbolun Ustaları Midyatlılarla Buluştu

Futbolun Ustaları Midyatlılarla Buluştu

‘Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor’ Projesi kapsamında Mardin’e gelen eski milli futbolcular, Midyat’ta geleceğin yıldızlarıyla buluştu. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği proje kapsamında, Doğu ve...

‘Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor’ Projesi kapsamında Mardin’e gelen eski milli futbolcular, Midyat’ta geleceğin yıldızlarıyla buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği proje kapsamında, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde yaşayan gençlerle buluşmak üzere tura çıkan ve proje kapsamında Mardin'e gelen eski milli futbolculardan Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Hakan Ünsal, Ogün Temizkanoğlu, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran Midyat’ta düzenlenen programa katıldı.

Kocatepe İlkokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte spor meraklıları sorular sordu, milli futbolcular yanıtlamaya çalıştı. Etkinlik Tanju Çolak’ın katılımcıları tanıtmasıyla başladı. Büyük ilgi gördükleri Midyat’ta yer yer zor sorular karşısında eski milli futbolcuların zorlandığı görüldü.

Midyatlı öğrencilerden Mikail Düz’ün Hasan Şaş’a ‘Fatih Hoca Galatasaray’dan neden ayrıldı’ sorusu karşısında Şaş, “ Bence iki insan anlaşmaya bilir, anlaşamadıkları içinde ayrıldıklarını biliyorum.” yanıtını verdi.

Tanju Çolak’a soru soran bir diğer genç sporcu ise ‘Siz Fenerbahçe ve Galatasaray’da oynayan bir oyuncu olarak öncelikle hangi takımda daha çok mutlu oldunuz? " sorusuna Çolak “ Hiçbir ilçe ve ilde böyle bir hani tabiri caizse böyle kazık sorular sorulmadı ya. Bizi ofsayta düşürüyorsunuz ha… Ben Galatasaraylıyım, Galatasaray’da da çok daha mutluydum.’ yanıtını verdi.

Burada çekilen hatıra fotoğraflarının ardından Matiat Otel Kapalı Halı sahada düzenlenen maçta geleceğin yıldızları eski milli sporcularla maç yaptı.

Etkinliğe, Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl’ün yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu, Emniyet Müdürü Yakup Eker, daire amirleri ile çok sayıda sporsever katıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.