Futbolun Ustaları Batman'da Yüzlerce Top Dağıttı

Futbolun Ustaları Batman'da Yüzlerce Top Dağıttı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği, 'Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor' etkinliği kapsamında Batman'a gelen eski futbolcular, Batmanlı çocuklara yüzlerce futbol topu ve şapka dağıttı. Ardından futbolun ustaları,...

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği, 'Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor' etkinliği kapsamında Batman'a gelen eski futbolcular, Batmanlı çocuklara yüzlerce futbol topu ve şapka dağıttı. Ardından futbolun ustaları, Batmanlı gençlerden oluşan iki farklı takımla maç yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği, 'Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor' etkinliği kapsamında Batman'a gelen eski futbolcular, gençlerle söyleşide bulundu. Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Okur, futbolcular Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ali Gültiken, Hasan Şaş ve Semih Yuvakuran, Kültür Merkezi konferans salonunda gençlerle bir araya geldi. Mehmet Akif Okur, projeyi diğer illerde de uygulayacaklarını açıkladı.

Spor branşları arasında futbola ilginin Batman'da oldukça büyük olmasından keyif duyduklarını belirten Ali Gültiken ise Fenerbahçe'nin Batman'da özel maç yaptığını hatırlatarak, Beşiktaş'ın da buraya gelmesi için girişimlerde bulunacağını söyledi.

Hasan Şaş, Şırnak'ın ardından Batman'da da büyük ilgiyle karşılaştıklarını belirterek buraya 4 büyüklerin yanı sıra gerekirse milli takımın da özel maç için gelmesi gerektiğini kaydetti.

TRİBÜNLERE YÜZLERCE TOP ATTILAR

Söyleşinin ardından Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret eden futbolcular daha sonra şehir merkezinde vatandaşlarla sohbet etti. 16 Mayıs Şehir Stadı'na giden futbolcular burada çocuklara yüzlerce top ve şapka dağıttı.

Top dağıtımının ardından futbolun ustaları Batmanlı gençlerden oluşan 2 farklı takımla karşılaştı. Batmanlı gençler karşısında zorlanan ustalar karşılaşmayı 3-1 ve 4-1'lik skorlarla kaybetti. Maç sonrası futbolun ustaları ile selfie yapmak isteyen Batmanlı gençler kuyruğa girdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.