Futbolcuların okul ziyareti keyifli geçti

Futbolcuların okul ziyareti keyifli geçti

Konyasporlu yöneticiler, oyuncular ve eşleri Selçuklu Öğretmen Fatma Menekşe Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Yöneticiler Ekrem Coşkun ve Hasan Kulaksız, futbolcular Tayfun Türkmen, Zafer Demir, Haluk Tanrıseven ve Recep Öztürk ile eşlerinden oluşan grup, burada eğitim gören öğrencilerle sohbet edip, oyun oynayan çocuklara yanlarında getirdikleri forma, top ve oyuncaklardan oluşan hediyeleri vererek yeniden bulaşma sözü verdiler. Okul Müdürü Sabri Karadayı’dan bilgi alan yöneticiler, oyuncular ve eşlerinden oluşan grup adına bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Ekrem Coşkun, spontane oluşan bir gelişme nedeniyle kısa süren ziyareti, ilerleyen zamanlarda daha uzun süreli yapmayı planladıklarını belirterek, öğrencileri Pazar günü oynanacak Orduspor karşılaşmasına davet etti.

Selçuklu Öğretmen Fatma Menekşe Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerle daha sonra futbol ve basketbol oynayan oyuncular ve eşleri ile yöneticiler, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyareti tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.