Futbolcular final istiyor

Futbolcular final istiyor

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final maçında Antalyaspor'la eşleşen ve güçlü rakibini 1-0 yenerek kupada safdışı bırakan Torku Konyaspor'da sevinç sürerken, futbolcular gözlerini finale diktiler

Antalyaspor'u  Vukovic'in golüyle 1-0 mağlup ederek kupanın dışına iten ve çeyrek finale yükselen Torku Konyaspor'da, Selim Ay, Mehmet Uslu, Ömer Ali Şahiner ve Dimitar Rangelov, kazandıkları için mutlu olduklarını ve kupada final oynamayı istediklerini belirttiler

SELİM AY: KUPAYI KAZANMAK NEDEN OLMASIN

Bizim için bu maç ayrı bir önem taşıyordu. Konyaspor tarihinde Türkiye Kupası'nda hiç çeyrek finale kalamamıştı. Taraftar da bunun bilincindeydi çok güzel destek verdiler bize. Bütün şehir güzel hazırlanmış maça. Onları da tebrik ediyoruz. Bu sene her konuşmamda söylüyorum özellikle iç sahada kolay kolay yenilmeyen, pozisyon vermeyen bir Konyaspor izletiyoruz. Bunu da devam ettiriyoruz. İnşallah bu ciddiyetle ve bu performansla bütün takım devam ederiz kupa neden olmasın inşallah o kupayı getiririz Konya’ya.

DİMİTAR RANGELOV: KAZANDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ

Bu maçı kazandığımız için gerçekten çok mutluyum. Çünkü ilk kez çok zor geçen bir maç oynadık. Gol atabilmek için gol şansı yakalayabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyordu. Sonuç olarak kazandığımız için mutluyum. Bu maçı atlattık ve çeyrek finale yükseldik.

MEHMET USLU: KUPADA GİDEBİLDİĞİMİZ SON YERİN FİNAL OLACAĞINA İNANIYORUZ

Amacımız zaten ilk önce grup birinciliğini yakalamaktı. Çünkü tek maç elemeli sistemde son 16 maçını içeride oynayacaktık. Geçen sene bildiğiniz gibi ikinci çıkmıştık Galatasaray’a elenmiştik çeyrek final öncesi. Sonuçta tek maç elemeli sistem olduğu için maç daha kontrollü oluyor. İlk 20-25 dakika Antalyaspor’un sert oyununa karşılık vermeye çalıştık. Ama ikinci yarı oyun tamamen bizim tarafımıza döndü. İkili mücadelelerde ayakta kalan taraf bizdik, pozisyona giren bizdik ve hiç pozisyon vermedik Antalyaspor’a. Yani cılız denilen pozisyon bile vermedik diyebiliriz. Sonucunda 1-0 kazandık ve çeyrek finale yükseldik. Çok mutluyuz. Şimdi bundan sonra iki maç eleme usulü olacak. Biz gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Gidebildiğimiz yerinde final olacağını düşünüyoruz. İnşallah bunu da başarırız.

ÖMER ALİ ŞAHİNER: BU SENE KUPADA FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ

Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Fakat içeride oynamanın avantajını kullanmak istedik. Taraftarlarımızda sağolsunlar bize itici güç oldular. Galibiyetin baş mimarlarından oldular. Hepsine teşekkür ediyorum. Kupada son 8’e kaldık ve eşleşmeden gelecek rakibimizi bekliyoruz. Biz bu sene final oynamak istiyoruz. İnşallah bu isteğimiz taraftarımızın desteğiyle birlikte, bizimde bu takım olgumuzla beraber gerçekleşecektir diye düşünüyorum. Ben tekrar tüm emeği geçen taraftarlarımızı ve takım arkadaşlarımı kutluyorum. İnşallah bunu devamı gelir ve finale kadar gideriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.