Fuat Yaman 1-1’den sonra valizini topladı

Fuat Yaman 1-1’den sonra valizini topladı

Konyaspor Teknik Direktörü Fuat Yaman, Rize karşısında alınan şok beraberliğin ardından istifa etti. Maçın uzatma dakikalarında gelen golle önce sevinen, 30 saniye sonrasında ise üzülen yeşil-beyazlılarda, fırtınalar koptu.

Konyaspor taraftarı kaybedilen üç puanın ardından teknik adam Yaman, yönetim kurulu aleyhinde tezahüratlarda bulundu. Maçın ardından soyunma odasında yönetim kurulu ile bir toplantı gerçekleştiren Fuat Yaman, yönetime bu aşamadan sonra faydalı olamayacağını belirterek istifasını verdi.

Teknik adam Fuat Yaman’ın istifasının ardından basın toplantı odasına gelen Yardımcı Antrenör Mehmet Yıldırım, Rize maçından alınan beraberliğin kendileri açısından çok dramatik bir sonuç olduğunu söyledi. Tüm camiayı üzdükleri için özür dilediklerini ifade eden Yıldırım; “Konyaspor olarak umudumuzu yitirmedik. Bundan sonraki maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Maçla ilgili ise çok fazla söylenecek bir şey yok. İkinci yarı pozisyonlar bulmamıza rağmen başarılı olamadık. Bundan sonra yaşadığımız şansızlığı kırmak için mücadele edeceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.