FSM, Samsun'da 2 madalya kazandı

FSM, Samsun'da 2 madalya kazandı

25-30 Ağustos 2012 tarihleri arasında Samsun Atatürk Kapalı spor Salonu'nda yapılan Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonası şampiyonasına, 70 ilden 650 bayan ve 900 erkek olmak üzere toplam 1550 sporc

25-30 Ağustos 2012 tarihleri arasında Samsun Atatürk Kapalı spor Salonu'nda yapılan Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonası şampiyonasına, 70 ilden 650 bayan ve 900 erkek olmak üzere toplam 1550 sporcu katılıyor. Devam eden Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonasında Konya FSM Taekwondo Takımından 29 Kiloda Şerife Ilgız, katıldığı tüm müsabakalarda birinci maçta Ankaralı rakibini, ikinci maçta Antalyalı rakibini Yarı Finalde Bursalı rakibini Finalde Adanalı rakiplerini yenerek 1. Olan Ilgaz Samsunda’da geleneği bozmadı yine şamipoyon oldu.
Aynı şampiyonada 61 Kiloda Mehmet Han Baysal çok iyi bir performans göstererek beş maç yapıp rakiplerini yenerek Finale kaldı finalde İzmirli rakibine yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu. FSM Taekwondo spor Kulübü Antrenör Kürşat Özdemir Samsuna madalya almak için çalışarak geldiklerini ve bunu Şerife Ilgız ile Mehmet Han Baysal’ın madalya almasıyla başardıklarını FSM Taekwondo Spor Salonu olarak ilk katılmış olduğumuz Türkiye şampiyonasından madalya ile dönmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını bundan sonra daha çok çalışıp daha başarılı olmak için çalışacaklarını söyledi. Özdemir, Sporcularımızın bugüne kadar yetişmelerinde bizlere destek olan Konya Büyükşehir Belediye Spor Kulubü Başkanı sayın Cevdet İşbitirici’ye İl temsilcimiz Hakkı Mermer hocamıza ve desteklerini esirğemeyen öğrenci velilerime çok teşekkür ederim.
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum