Flora Şehir görücüye çıktı

Flora Şehir görücüye çıktı

Dağ Mühendislik’in örnek projelerinden biri olan Flora Şehir, görücüye çıktı.

Dağ Mühendislik’in örnek projelerinden biri olan Flora Şehir, görücüye çıktı. Flora Şehir yerleşim alanındaki örnek dairede verilen tanıtım kokteyline çok sayıda kişi katıldı. Vatandaşlar, Dağ Mühendislik tarafından hazırlanan 4+1 örnek dairede incelemelerde bulundu.

Lansmanda açıklamarda bulunan Dağ Mühenlislik Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Dağ, Flora Şehir’in 334 daireden oluştuğunu belirterek, “Konya’ya yeni bir değer kazandıracak projeyi hayata geçiriyoruz. İnsanların içine sineceği 11 farklı kat tipi var. 4 yüksek kat ve 4 tane de baza kat mevcut. Yüksek katlar 4+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Baza katlar ise 2+1 ve 3+1’ler yer alıyor. Aynı şekilde yeşil alana büyük önem verdik. Açık alanda kapalı otopark oluşturduk. Bütün binanın etrafını su haretliliğin çevrildiği havuzlar olacak. Yine Konya’da farklı bir projeye imza atmak amacıyla bütün zemin katlarımızı bahçeli yaptık. 60-70 metre kare arasında değişen zemin katlarda, teras bahçe katlarımız mevcuttur” dedi.

Konya’nın yeni yerleşim merkezi haline gelen Yazır Mevkii’nde bulunan Flora Şehir; otogar, havaalanı, hastane ve üniversiteye yakın olmasıyla ön plana çıkıyor. Bölgenin Konya’daki oksiyen oranının en fazla olduğu yer olarak biliniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.