Fırtına Evlere Ve Narenciye Bahçelerine Zarar Verdi

Fırtına Evlere Ve Narenciye Bahçelerine Zarar Verdi

Adana’nın Kozan ilçesinde etkili olan fırtına hayatı felç etti. Ağaçları köklerinden söken, elektrik direklerini yan yatıran fırtına, narenciye bahçelerine de zarar verdi.Öğleden sonra aniden başlayan ve hızı saatte 50 kilometreyi bulan...

Adana’nın Kozan ilçesinde etkili olan fırtına hayatı felç etti. Ağaçları köklerinden söken, elektrik direklerini yan yatıran fırtına, narenciye bahçelerine de zarar verdi.

Öğleden sonra aniden başlayan ve hızı saatte 50 kilometreyi bulan fırtına ve yağış, Kozan'da hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle birçok evin çatısı uçarken ağaçlar kökünden söküldü, elektrik direkleri devrildi. Kozan Belediyesi Aile Mezarlığı duvarının bir kısmını da yıktı.

FIRTINA NARENCİYE BAHÇELERİNE ZARAR VERDİ

Şiddetli yağış ve fırtına Kozan’da narenciye bahçelerine de zarar verdi. Kayhan Mahallesi’nde narenciye bahçesi zarar gören Tufan Kandemir, "Çok büyük bir afet oldu. Evin duvarları söküldü. Narenciye bahçemizde birçok ağacımız büyük zarar gördü. Bugüne kadar bu bölgede görülmemiş bir afet diyebiliriz. Allah’tan sevincimiz bir can kaybı olmamasıdır." dedi.

AKÇALI: FIRTINA HER YERİ YERLE BİR ETTİ

Bahçe bekçisi Naci Akçalı ise "Fırtına yağmur ile beraber geldi. Kuzeyden siyan bir bulut hortumla gözüktü ve her yeri yerle bir etti." diye konuştu.

Öte yandan Kozan TEDAŞ görevlileri zarar gören enerji hatlarında çalışma başlatırken, fırtınada Kozan Mezarlığı'nın duvarlarının bir kısmı da yıkıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.