Firmalara yol  gösteriyoruz

Firmalara yol gösteriyoruz

7 Bölge 36 İl Temsilciliği ve 20 Çözüm ortağı ile hizmet veren MD İlke Grup Konya'da da temsilcilik açtı. Bera Otel'de gerçekleştirilen bir program ile grubun hizmetleri anlatıldı

Programa MD İlke Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekonomist Mehmet Danış, MD İlke Konya İl Temsilcisi Mustafa Ergun Baş, MD İlke Çözüm Ortağı SGK Uzmanı Osman Demir, MD İlke Konya İl Çözüm Ortağı Hanife Sevinç ve MD İlke basın danışmanı Nusret Kafasıbüyük katıldı.

Yurt içine yayılmış hizmet ağıyla ülkenin 7 bölgesinde birçok ilde temsilcilikleri, çözüm ortaklıkları ile mükelleflere vergi, mali ve ticari sorunlarına yönelik danışmanlık hizmeti veren MD İlke Grup, Konya'da da temsilcilik açtı.  Programda konuşan  MD İlke Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekonomist Mehmet Danış grup ile ilgili bilgiler verdi. Danış, değişen ekonomik koşulların ve globalleşen dünyanın, ticari faaliyetleri önemli bir hale getirdiğini belirtti. Ayrıca kurumsal yapısını tamamlayan, rekabet gücüne ulaşan firmaların başarı ve kazanç grafiğinin de yüksek olduğunu yineleyen Danış, “Ticari danışmanlık hizmetlerini, ülkemizin her yerinde bulunan grup firmalarımız ve çözüm ortaklarımızla birlikte işlem kargaşasına imkan tanımadan müşterilere sunuyoruz. MD İlke olarak oluşum amacımız var. Firmaların ticari yaşamları boyunca yanlarında olabilecek güçlü güvenilir ve uygun maliyetli çözüm ortağı olmak, birden fazla hizmeti tek firma koordinasyonu ile sağlamak ve denetim, bilgi ve belge organizasyonlarını etkili bir şekilde kısa sürede gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Merkez çalışanları, bölge, il temsilcileri, mesleki çözüm ortakları ile birlikte firmalara ticari yaşamları süresince vazgeçilmez bir çözüm ortağı olmayı istiyoruz” dedi.

UYGUN ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZ VAR

Firmaların ticari yaşamlarında, tasfiye ve iflas aşamalarında vergisel açıdan yaşayacakları sorunların çözümüne yönelik danışmanlık hizmetlerinin de var olduğunu söyleyen Danış, konuşmalarını şöyle devam ettirdi: “Şirketlerin idare ile yaşayabilecekleri vergisel sorunlarda, onlara çok yönlü irdelenmiş en uygun maliyetli çözüm önerileri üretmekteyiz. Ayrıca olası vergi incelemeleri sırasında veya sonrasında gerek uzlaşma gerekse dava sürecinden şirketin en az vergi yükü ile çıkması için gerekli danışmanlık hizmetlerini vermekteyiz. Dava aşamaları, vergi mevzuatı konusunda uzmanlaşmış olan MD İlke'nin uzman ekibi tarafından bizzat takip edilmektedir. Şirketimiz tarafından takip edilen ihtilaflı vergi konuları ve davaları arasında Türkiye'nin önde gelen firmaları bulunmaktadır. Danışmanlığını yaptığımız firmalarımızın inceleme aşamasından Danıştay aşamasına kadar hakları titizlik ile aranmaktadır. Vergi ve Mali danışmanlık faaliyet alanlarımız çok geniştir. Vergi uyuşmazsızlık çözümleri ve vergi denetim raporlarına, vergi davaları takibi, stok, cari, nakit akışı denetim ve raporlama hizmetleri ve dönemsel belge, kayıt denetim, revize danışmanlığına kadar birçok alanda faaliyet içerisindeyiz. Şimdi sıra Konya'da. Çünkü Konya ili sürekli gelişen bir yapıda. Bunu fırsat bildik. Bunun için bugün Konya'dayız.”

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.