Fırat Aydemir imzaladı

Fırat Aydemir imzaladı

Selçuk Üniversitesi yeni sezon hazırlıklarına devam ederken transferi sürdürüyor. Sarı-mavili ekip Trabzonspor’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan forvet oyuncusu Fırat Aydemir’i renklerine bağladı

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi transferde hız kesmiyor. TED Ankara Kolejliler’den 1983 doğumlu ve 2.07 metre boyundaki pivot oyuncusu Kaan İşbilen’i renklerine dahil ettikten sonra forvet arayışlarına hız veren Sarı-mavili ekibimiz, geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da başarılı bir sezon geçiren ve şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olan forvet oyuncusu Fırat Aydemiri transfer etti.
Kariyeri boyunca Göztepe, Erdemirspor, Mersin BB, Darüşşafaka, İTÜ, Tofaş, Bornova Belediye ve Trabzonspor takımlarında forma giyen 1.87 metre boyundaki yetenekli oyuncu geçtiğimiz sezon Bordo-mavili forma altında 32 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 11.2 sayı, 2.8 ribaunt, 3.1 asist ve 1.4 top çalma ortalamasından oluşan başarılı bir istatistik ortaya koyan Fırat, özellikle etkili penetreleri ile dikkatleri üzerine toplayan bir isim.
Fırat’ın takıma dahil olmasıyla birlikte hücum güçlerinin önemli oranda artacağına dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut,
“Fırat Aydemir, basketbolu takip edenlerin yakından tanıdığı bir oyuncu. Gerçekten takımımıza ekstra katkı yapacağına inandığımız bir transfer oldu. Kaan’dan sonra Fırat’ın aramıza dahil olmasıyla gücümüze güç kattık ve eksiklerimizi minimuma indirdik. Şimdi bir de yabancı oyuncu transferi yapıp lig öncesi kadromuzu tamamen oluşturacağız. Temas halinde olduğumuz bazı Amerikalı oyuncular var. 5 numara pozisyonunda forma giyen bir yabancı oyuncu alacağız. Bunun için aceleci değiliz. Daha önümüzde süre var. En iyisin getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor” dedi.
YÖNETİM TAKIMI YALNIZ BIRAKMIYOR
Antalya’da ki turnuvaya katılan temsilcimizin müsabakalarında takımı yalnız bırakmayan yöneticiler her maçta tribündeki yerlerini alarak teknik heyetin ve sporcuların yanında olduklarını gösterdiler Torku Selçuk Üniversitesi yönetim kurulu bu sezon takımın mutlaka hedefine ulaşabilmesi için başlatmış olduğu seferberliği sürdürüyor. Son olarak Antalya’da yapılan dörtlü turnuvaya katılan sarı-mavililer bu maçlarda yöneticilerini hep yanlarında gördüler. Kulübün as başkanlarından ve Antalya’da ki maçları izleyen yöneticilerden Hasan Özdemir uyum içerisinde ki çalışmaların devam ettiğini söyleyerek “Antalya’da ki maçlarda alınan sonuçlar lig için asla ölçü olamaz. Yönetim olarak bunun bilincindeyiz. Bu maçlarda başta Başkanımız Sayın Kürşat Turgut olmak üzere Başkan Vekili Okay Tınkır, Başkan yardımcısı İbrahim Çınar, Basın Sözcüsü Güven Öten ve Basketbol Şube Sorumlularından İsmail Kara takımımızı yalnız bırakmayarak sporcularımızın yanında oldular. Biz takımımızın form grafiğinin her geçen hafta daha da yükselerek mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz”  dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.