Finalin adı Ulaşım-Teknik Beslenme

Finalin adı Ulaşım-Teknik Beslenme

Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Geleneksel Birimler arası Fatih Korkmaz Futbol Turnuvasında Şampiyon belli olacak.

Finalde Ulaşım/Teknik -Beslenme kupa için mücadele edecek. Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol Konya İl temsilciliği’nce düzenlenen Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Hastanesi 6. Birimler arası Merhum Fatih Korkmaz futbol turnuvası Şehit Muharrem Samur Stadı’nda yarın oynanacak Final maçı ile tamamlanacak.

Yarı Finalde geçen yılın şampiyonu Dr. Güvenlik takımını 4-2 mağlup eden Ulaşım-Teknikspor, Sağlıkspor’u 5-2 mağlup eden Beslenme Diyet ile karşı karşıya gelecek. 2011 yılının şampiyon takımını belirleyecek olan maç saat 18.30’da başlayacak. Karşılaşma öncesi Dr.Güvenlik-Sağlıkspor 3.lük-4.lük maçına çıkacak. Kupa ve ödül töreni ise saat 19.30’da başlayacak.

Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Hasta ve Halkla İlişkiler Uzmanı Hüseyin Rahmi Gündüz, “her yıl geleneksel hale gelen bu turnuvanın 6.’sını tamamlamanın mutluğunu yaşıyoruz. Bu yılki turnuvamızı, geçtiğimiz Şubat ayında trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden ve hastanede çok sevilen personelimiz Fatih Korkmaz anısına düzenledik. Kendisini rahmetle tekrar anıyoruz. Final maçının da centilmence geçeceğine inanıyor ve her iki takıma başarılar diliyorum.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.