Filede çıkış hesapları

Filede çıkış hesapları

Voleybol liglerinde mücadele eden temsilcilerimiz zor günleri atlatmanın hesaplarını yapıyor. Diltaş, Plevne maçını kayıpsız geçmek isterken, Ereğlispor ise Yeşilyurt’u yenerek evine dönmek istiyor

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Tokat Belediyesi Plevne karşılaşmasının hazırlıklarını Antrenör Ünsal İsmail Kırıcı nezaretinde sürdürüyor. Günde çift antrenman yaparak çalışmalarını sürdüren Mavi-Beyazlılarda önemli bir eksik bulunmazken, oyuncuların hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Ligde kötü günler geçiren ve geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında SGK’ya 3-1 yenilerek düşme hattında bulunan temsilcimiz Tokat Belediyesi Plevne karşılaşmasını kazanarak sıkıntılı bölgeden uzaklaşmak istiyor.

Ligde düşme hattında bulunduklarını ancak bu hafta Tokat Belediyesi Plevne karşılaşmasını kazanarak düşme potasından uzaklaşacaklarını ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ataman” Takım olarak iyi oynuyoruz, ancak sonuca gidemiyoruz. Geçen hafta kendi sahamızda SGK yenilerek ligdeki konumumuzu sıkıntılı bölgeye taşıdık. Şu anda düşme hattı içerisindeyiz. Ancak herşey bitmiş değil. Bu hafta deplasmanda Tokat Belediyesi Plevne ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Bu maçı kazandığımız takdirde sıkıntılı bölgeden uzaklaşmış oluruz” dedi.
EREĞLİ YEŞİLYURT’U YENMEK İSTİYOR
Aroma Bayanlar Voleybol 1.Ligi’nde mücadele veren Ereğli Belediyespor ise hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Yeşilyurt maçının hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Antrenör Ahmet Ata Onar nezaretinde sabahları kondisyon çalışması yapan Yeşil-Beyazlılar öğleden sonra ise teknik ve taktik ağırlıklı idman yapıyor. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Nilüfer Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek ligde önemli bir avantaj yakalayan Yeşil-Beyazlılar Yeşilyurt deplasmanından da galibiyetle dönerek çıkışını sürdürmek istiyor.
Yeşilyurt karşılaşmasının zorlu ve çekişmeli geçeceğini ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin,” Geçen hafta kendi sahamızda Nilüfer Belediyespor’u 3-1 yenerek ligde önemli bir galibiyete imza attık. Bu hafta da deplasmanda Yeşilyurt ile karşılaşacağız. Zor bir karşılaşma olacak. Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Düşme hattında uzaklaşmak anlamında. Oyuncularımızda bunun bilincinde. İnşallah iyi bir oyun oynar, Konya’ya galibiyetle döneriz” dedi.
Yeşil-Beyazlı ekibin tecrübeli antrenörü Ahmet Ata Onar ise rakiplerinden çekinmediklerini ifade ederek” Ligde zaman zaman kötü günler yaşadık, ancak Nilüfer Belediyespor galibiyeti ile bu son buldu. Önümüzdeki maçları kazanıp, ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Bu karşılaşmalardan birisi de Yeşilyurt karşılaşması. Zor bir maç olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. İyi bir ekibiz. Yeşilyurt’u yenerek hedefimize bir adım daha yaklaşacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.