Fikir beyanı yerine "Foseptik çukuru" dili!

Fikir beyanı yerine "Foseptik çukuru" dili!

AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden alınan Muhammed Zeren isimli şahsın Temel Karamollaoğlu ve Saadet Partisi hakkındaki söylemleri tepki çekti

AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden alınan Muhammed Zeren isimli şahsın Türk siyasetinin önemli isimlerinden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun bir twetter paylaşımını alıntılayarak yaptığı "Foseptik çukuru" benzetmesi ve Saadet Partilileri "Müslüman adamlar olarak görmeme" söylemi tepki çekti.

Uzun yıllar devletin pek çok kademesinde görev yapmış ve Erbakan Hoca’nın yanında siyasi hayata başlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun medyadaki tek elden yönetime dikkat çekmek için söylediği, “Medya padişahınsa, sosyal medya bizimdir! Hakikat, baskı ve ambargo ile gizlenemez” sözünden rahatsız olan Zeren, eleştiri yapmak yerine hakareti ve parti mensuplarına ağır ithamlarda bulunmayı tercih etti.

Zeren, Karamollaoğlu’nun paylaşımını alıntılayarak, “Bir parti nasıl Foseptik Çukuruna dönüştürülürü izliyoruz hep beraber. Düşmanın silahıyla değil söylemiyle d illeniyorlar. Bundan gayrı size ‘görüş farklı ama müslüman adamlar’ gözüyle bakanın gözü çıksın” dedi. Zeren’in paylaşımlarına tepki yağarken, “İmanını tazele, Müslümanım diyene nasıl Müslüman değil gözü ile bakabilirsin” şeklinde yorumlar yapıldı.

Zeren’in paylaşımlarında son nefesine kadar AK Parti’nin yanlışlarını anlatan merhum Necmmettin Erbakan Hoca ile ilgili paylaşımlara da yer vermesi dikkat çekti.

merhabahaber.com

17523530_1833575970228046_6886257019800929370_n.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum