Fermani Altun: Kerbela’dan Sonra En Büyük Vahşetin Yaşandığı Bir Dönemdeyiz

Fermani Altun: Kerbela’dan Sonra En Büyük Vahşetin Yaşandığı Bir Dönemdeyiz

Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, özellikle İslam dünyasında çok fazla kan döküldüğünü işaret etti. Altun, “Ne yazık ki bu Kurban Bayramı’nda İslam ve insanlık dünyası İslam terörü vahşeti ile yatıp kalkmaktadır....

Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, özellikle İslam dünyasında çok fazla kan döküldüğünü işaret etti. Altun, “Ne yazık ki bu Kurban Bayramı’nda İslam ve insanlık dünyası İslam terörü vahşeti ile yatıp kalkmaktadır. Bin 400 yıldan bu yana Kerbela’dan sonra en büyük vahşetin yaşandığı bir dönemi yaşıyoruz.” dedi.

Kurban Bayramı mesajı veren Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, “İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı yaşadığı bu günlerde her zaman dostlukların, barışın, sevginin, muhabbet ve kardeşliğin gelenekleri yaşanır. Ne yazık ki bu kurban bayramında İslam ve insanlık dünyası İslam terörü vahşeti ile yatıp kalkmaktadır. Bin 400 yıldan bu yana Kerbela’dan sonra en büyük vahşetin yaşandığı bir dönemi yaşıyoruz. Yüce dinimiz, barış ve sevgi dinidir. Dinimizde gönül kırmak dahi kul hakkı sayılırken din adına yaşanan vahşetleri, katliam ve terörü lanetliyoruz. Gerçek Müslümanlara düşen en büyük görev, sessizliklerini bozarak birlikteliklerini güçlendirmek ve dünya genelinde İslam’a en büyük kötülüğü yapan fitne ve vahşet terör gruplarına karşı ortak mücadele vermeleridir. Medeniyet değerleriyle dopdolu ve gerçek İslam’ı yaşayan Anadolu İslam argümanlarına daha çok sarılmalıyız. Bizim birliğimizi bozmaya çalışan karanlık zalim güçlere karşı kardeşliğimizi daha çok güçlendirmeliyiz. Bu acı dolu günlerin geride kalması için bu bayramın yeni bir başlangıç olmasını diliyoruz. İslam dininin zalim ve cahillerin inisiyatifinden kurtulması için dua ediyoruz. Tüm Müslüman aleminin mübarek Kurban Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.