Ferdi: Taraftarlar bize inansın

Ferdi: Taraftarlar bize inansın

Konyasporun gol ümidi Ferdi Başoda, Kocaelisporun ligdeki konumunun kendilerini kesinlikle ilgilendirmediğini ve kendilerinin rakiplerini yenerek liderliklerini sürdüreceklerini belirtirken, taraftarlarımıza da çağrıda bulunarak takıma şampiyon olacağı ko

Geçen hafta oynadıkları Çaykur Rizespor maçında şanssız bir yenilgi aldıklarını söyleyen golcü oyuncu,  “Artık o maçı unuttuk. Ligde mağlubiyetler mutlaka olacaktır. Ama burada önemli olan hedefimizden sapmamamız ve şampiyon olacağımız inancından hiçbir şey kaybetmememizdir. Kocaelispor maçına da her maçımıza olduğu gibi kazanmak için çıkacağız. Rakibin ligdeki konumu bizi kesinlikle ilgilendirmiyor. Kocaelispor’u sahamızda oynayacağımız maçta yenerek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. İyi takımız. Biz hedefimizi asla bırakmayacağız ve sonuna kadar kovalayacağız. Liderliğimizi sezon sonuna kadar sürdürmek ve şampiyon olarak TSL’e çıkmak istiyoruz” dedi.

Ferdi Başoda, Bank Asya 1.Lig’de lider durumda bulunduklarının hatırlatılması üzerine “Lider olarak yolumuza devam etmemiz ve rakiplerimizin bizimle oynayacakları maçlara farklı motive olmaları kesinlikle bizim üzerimizde baskı yapmıyor. Çünkü çok tecrübeli ve Bank Asya 1.Lig’in en iyi takımlarından biriyiz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz ve ona göre motive oluyoruz” diye konuştu.
Kocaelispor ve sonrasında iç sahada oynayacakları maçlarda taraftar desteğini daha da fazla yanlarında görmek istediklerini de sözlerine ekleyen  Ferdi Başoda, “Artan bir seyirci sayısı var. Ama stadımızı daha tam dolu olarak göremedik. Seyircilerimiz artık bize inansınlar ki maçlarımıza gelsinler, destek versinler. Bizde Konyaspor’u hak ettiği yer olan TSL’e taşıyalım” şeklinde görüş belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.