Fenerbahçe'ye yeni golcü geliyor

Fenerbahçe'ye yeni golcü geliyor

Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı "Taraftarımızla yine gurur duyduk" diyerek, Yeni bir golcü geliyor" müjdesini verdi

Fenerbahçe “Küme düşecek” iddialarıyla yıprandığı en zor sezonunu fırsata çevirdi Tek yürek oldu. Karşılığını, Fenerium’u yüzde 56 büyüterek aldı. 3 Temmuz’dan bu yana şike iddiaları nedeniyle tarihinin en zor günlerini geçiren Fenerbahçe, taraftarlarının desteğiyle her geçen gün biraz daha büyümeye başladı.

Sarı-Lacivertli kulübün Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, taraftarın bu süreçte büyük işler yaptığına dikkat çekti. Radyospor’a konuşanKiğılı, “Allah hiç kimsenin başına böyle bir şey vermesin. Taraftar, Fenerium'un bütünmağazalarında inanılmaz biçimde destek veriyor.

Geçen sezona oranla yüzde 56 büyüdük. Abartarak söylemiyorum, Beşiktaş veGalatasaray'ın toplamı ancak Fenerium ediyor. Spor malzemeleri, ürünlerin satışı konusunda UEFA'nın sıralamasına göre Fenerbahçe, Avrupa'da 8. sıraya geldi. Sıkıntılı süreç taraftarın mağazalarımıza olan ilgisini kat kat arttırdı” dedi.

Kocaman rapor vermedi ama...

Abdullah Kiğılı, transfermüjdesi de verdi. Kiğılı, Fenerbahçe'nin saha içerisinde son vuruş, bitiricilik konusundaki sorunu nasıl çözeceğiyle ilgili soruya ilginç bir yanıt verdi. Deneyimli idareci, “Bu sorunu bitireceğiz. Şu ana kadar rapor vermedi. Ama görünenköy kılavuz istemez. Arayışlarımız devamediyor. Bukonuda gerekenneyse onu yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bugün

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.