Fenerbahçe'de Marsilya alarmı

Fenerbahçe'de Marsilya alarmı

Fenerbahçede perşembe günü Marsilya ile oynanacak Avrupa Ligi grup ilk maçı öncesi adeta seferberlik ilan edildi.

Volkan'ın dönüşünden sonra gözler Sow ve Egemen'e çevrilirken dünkü maçta Kuyt ve Mehmet Topal'ın sakatlanması can sıktı. Topal'ın MR'ının temiz çıkması sevindirirken yaşadığı sakatlık nedeniyle Dirk Kuyt'ın moralinin son derece bozuk olduğu gözlendi.  
 
Yeni transfer Meireles’in dün ilk kez forma giymesi, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa Finali’nde omuzu çıktığı için haftalardır sahalardan uzak kalan kaleci Volkan’ın dönüşüyle birlikte gözler, diğer iki sakat Moussa Sow ve Egemen Korkmaz’a çevrildi. Sağlık heyeti tarafından tedavileri sürdürülen iki futbolcu, maça yetiştirilmesine çalışılıyor. Bu ikioyuncu iyileştirilmeye çalışılırken, dün akşam önce Mehmet Topal, ardından Kuyt’ın sakatlanması can sıktı.

İlk yarının uzatma bölümünde ağları havalandıran Topal, ikinci yarı sahaya çıkmadı. Topal’ın, golden kısa bir süre önce Yattara’ya yaptığı faul sırasında sakatlandığı belirlendi. Sağ ayak üst adalesinde sertleşme hissedince riske girmemek için oyundan alınan başarılı oyuncu, doğruca hastaneye götürüldü.

MR’ı çekilen Topal’ın sakatlığının önemli olmadığı, kesin durumunun yine de bugün belli olacağı kaydedildi. Bu arada Kuyt da 62. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.