Fenerbahçe'de Emre Ve Volkan Demirel, Manisa'da Yok

Fenerbahçe'de Emre Ve Volkan Demirel, Manisa'da Yok

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 4. haftasında yarın Manisa'da Akhisar Belediyespor'la karşılaşacak Fenerbahçe'de sakatlanan Kaptan Emre Belözoğlu ile kaleci Volkan Demirel, kadrodan çıkarıldı.Sarı - lacivertlilerin sabah saatlerinde...

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 4. haftasında yarın Manisa'da Akhisar Belediyespor'la karşılaşacak Fenerbahçe'de sakatlanan Kaptan Emre Belözoğlu ile kaleci Volkan Demirel, kadrodan çıkarıldı.

Sarı - lacivertlilerin sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanda sol arka adalesinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu, çalışmayı tamamlayamazken, bel ağrısı sebebiyle de Volkan Demirel'in tedbir amaçlı antrenmana katılmadığı bildirildi.

Her iki futbolcu da zorlu Manisa deplasmanında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE'NİN 18 KİŞİLİK AKHİSAR BELEDİYE MAÇI KADROSU

Bu arada Fenerbahçe'nin yarın saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmada görev alacak Profesyonel Futbol Takımı'nın 18 kişilik maç kadrosu da belli oldu.

Sakatlıkları nedeniyle Manisa'ya götürülmeyecek olan Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun bulunmadığı kafilede yer alan isimler şöyle:

Mert Günok, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo ve Emmanuel Emenike.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.