Fenerbahçe'de Bayramlaşma Başkan Yıldırım’ın Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Fenerbahçe'de Bayramlaşma Başkan Yıldırım’ın Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Fenerbahçe'de geleneksel bayramlaşma töreni Başkan Aziz Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Sarı lacivertli kulübün geleneksel bayramlaşma töreni, Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın...

Fenerbahçe'de geleneksel bayramlaşma töreni Başkan Aziz Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Sarı lacivertli kulübün geleneksel bayramlaşma töreni, Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın ev sahipliği yaptığı törene; Yönetim Kurulu üyeleri yanı sıra Profesyonel Futbol Takımı'nın teknik direktörü İsmail Kartal ve takım menajeri Hasan Çetinkaya, şube kaptanları, amatör şubelerden sporcu ve antrenörler, yüksek divan kurulu ve kongre üyeleri, kulüp personeli ve taraftarlar da katıldı.

Başkan Aziz Yıldırım, kulüp tarihinde 'en uzun süre' başkanlık yapan isim olurken, başkanlığının 16. yılı bayramlaşma töreninde sürpriz bir pastayla kutlandı. Başkan Aziz Yıldırım, pastayı Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın Baş Antrenörü Zeljko Obradovic ile birlikte kesti.

Kurban Bayramı’nın 4. gününde, 11.00 ve 13.00 saatleri arasında gerçekleştirilen törende Başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve amatör şube sporcuları ile törene gelenlerle tek tek bayramlaştı. Tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.