Federasyon Kupası dün başladı

Federasyon Kupası dün başladı

TBL Federasyon Kupası heyecanı, dün Afyonkarahisar'da başladı. 23-30 Eylül 2018 tarihleri arasında sürecek. Dün kupanın ilk maçında Karesispor ile karşı karşıya gelen Selçuklu Basket..

FİNAL 30 EYLÜL’DE

Turnuvada A Grubu’nda; Sigortam.Net İTÜ, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bursaspor ve Yalova Belediyespor, B Grubu’nda; Akhisar Belediyespor, Bandırma Kırmızı, Edirnespor ve Finalspor, C Grubu’nda; Petkimspor, OGM Ormanspor, Selçuklu Basketbol ve Karesi Gençlik ve D Grubu’nda da; Mamak Belediyesi Yeni Mamakspor, Düzce Belediyespor, Ankara DSİ ve Artvin Belediyespor mücadele ediyor.Grup maçlarının tamamlanmasının ardından, gruplarında ilk iki sırayı alan ekipler, 27 Eylül'de oynanacak çeyrek final turuna yükselecek. Turnuvada yarı final maçları 28 Eylül'de, final maçı ise 30 Eylül'de oynanacak.

Dün ligin ilk maçında Karesispor ile karşılaşan Selçuklu Basket, …

Cengiz Karadağ’ın ekibi bugün saat 13.00’te Ormanspor,yarın saat 13.30’da da İzmir ekibi Petkimspor ile karşılaşacak. Kupada ölüm grubunda yer alan Selçuklu Belediyespor, ilk ikide yer alarak çeyrek finale yükselmek amacında.

MESUT TURAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.